Social Icons

Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Κόρινθος-Ερμιονίδα 1-0.(Βίντεο)

 Με αυτογκόλ, σε καθοριστικό σημείο (47’), «λύγισε» (1-0) η ΑΕ Ερμιονίδας στο εκτός έδρας παιχνίδι της, απέναντι στον ΠΑΣ Κόρινθος, για την 32η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, το Σάββατο (20/4), με την ομάδα μας να παραμένει στους 18 βαθμούς.

Απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο, που είναι στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 69 πόντους, μάχεται για το πρωτάθλημα και πίεσε τον σύλλογό μας, δημιουργώντας προϋποθέσεις για να απειλήσει, σημαδεύοντας και τα δοκάρια, η ομάδα μας παρουσίασε, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ικανοποιητική εικόνα στην αμυντική συμπεριφορά της, αφήνοντας κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου την μπάλα στα πόδια των αντιπάλων της. Δεν μπόρεσε, όμως, ο σύλλογός μας να απειλήσει ξανά επιθετικά με αξιώσεις, καθώς όποτε η μπάλα προωθήθηκε στο άλλο μισό του γηπέδου, κυρίως με άμεσες μεταβάσεις, στην τελική προσπάθεια έλειψε η ουσία...

Η ΑΕ Ερμιονίδας είχε και στο συγκεκριμένο παιχνίδι περιορισμένες λύσεις, λόγω και αγωνιστικών προβλημάτων. Το θετικό είναι ότι πήραν ξανά χρόνο συμμετοχής και πολύ νεαρά παιδιά, με το «βλέμμα» στραμμένο και στην επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Η ομάδα μας προσπάθησε στην αρχή του αγώνα να ελέγξει τον ρυθμό του ματς, με δεδομένο ότι ο Παναγιώτης Διλμπέρης είχε συγκεκριμένες και επιλογές από τον πάγκο, και κατάφερε να κρατήσει τον ΠΑΣ Κόρινθος μακριά από το γκολ στο πρώτο 45λεπτο. Η γηπεδούχος είδε, πάντως, προσπάθειές της να καταλήγουν στα δοκάρια με τον Ροχάνο (12’) και τον Γκουντρουμπή (45’). Επίσης, σουτ του Παπούλη στο 22’ έφυγε λίγο έξω, αφού βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο σύλλογός μας ήλπιζε να πάρει περισσότερα ρίσκα η γηπεδούχος, και έτσι να βρει χώρους για να… χτυπήσει και να απειλήσει, αλλά σε καθοριστικό σημείο και συγκεκριμένα στο 47’, έγινε το 1-0. Αυτό το τέρμα άλλαξε… όλα τα σχέδια της ομάδα μας. Στο συγκεκριμένο λεπτό, ο Λάλκοβιτς εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά μέσα στην περιοχή, όπου υπήρχαν πολλά σώματα παικτών, ο Αργυρόπουλος έσκυψε, με αποτέλεσμα η μπάλα να βρει στον Ψύχα, που αιφνιδιάστηκε, και να καταλήξει στην αριστερή γωνία του Κουζούνια.

Στη συνέχεια, ο ΠΑΣ Κόρινθος έκανε διαχείριση του αποτελέσματος, με τον Ηλία Φυντάνη να περνάει και «φρέσκα» πόδια στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα μας προσπάθησε να βγει μπροστά πάντα με την μπάλα κάτω. Έτσι, στο 66’ ο Ντινόπουλος πραγματοποίησε ένα καλό γυριστό σουτ. Στο 68’, ο ΠΑΣ Κόρινθος έφτασε κοντά στο γκολ, καθώς ο Ροχάνο είχε οριζόντιο δοκάρι, μετά και από επέμβαση του Κουζούνια. Ο Κάλα για την ομάδα μας έκανε, στο 75', από αριστέρα μέσα στην περιοχή, μετά από ατομική προσπάθεια, ωραίο διαγώνιο σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Τριαντάφυλλος δύσκολα και στη συνέχεια δεν πρόλαβε ο Ντινόπουλος να απειλήσει ξανά. Στο 77’ για τη γηπεδούχο προσπάθεια του Γκίκα κατέληξε ξανά στο δοκάρι.

Μετά το 80’ για την ομάδα μας μπήκαν στο παιχνίδι και πιο νεαρά παιδιά, στην προσπάθεια του συλλόγου μας να δείξει πιο απειλητικό μέσω και της «φρεσκάδας» τους, αλλά το 1-0 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θωμάς Βασίλειος (συνδ. Κεφαλληνίας-Ιθάκης), ο οποίος είχε για βοηθούς τους Γαλάνη Δημήτριο Ελευθέριο (συνδ. Αχαΐας) και Παλουμπή Αναστάσιο (συνδ. Αχαΐας). Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Αλεξανδρής (45’+3), Δερμιτζάκης (50’), Μερκούρη (57’).

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ηλίας Φυντάνης): Τριαντάφυλλος, Καλούσης, Αργυρόπουλος, Ανασταστασόπουλος (66’ Ζαχαράκης), Παπανικολάου (55’ Χατζής), Μερκούρη, Γκουντρουμπής (55’ Γκίκα), Λάλκοβιτς, Παπούλης, Δερμιτζάκης (88’ Κουϊμέλης), Ροχάνο.

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουζούνιας, Μαγκαφίνης, Μεχμετάι, Τριμπόνιας (85’ Μαμουτάι), Ζεκιράι, Ντινόπουλος (82’ Ζάββος), Αλεξανδρής, Κάλα (88’ Χάνος), Μιγιένγκα, Ψύχας, Τάσιος.

Video-Φωτό: korinthostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates