Social Icons

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Σπουδαία νίκη, 75-63 τον ΑΟ Πήγασος Θυρεάς ο Α.Ο.Ερμιονίδας (Φωτό).

 Ο ΑΟ Ερμιονίδας πραγματοποίησε με αποφασιστικό τρόπο, το 1ο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ, καθώς το Σάββατο (27/4), έφτασε στην επιτυχία, με σκορ 75-63, απέναντι στον ΑΟ Πήγασος Θυρέας, στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη», στο 1ο παιχνίδι των δυο ομάδων στους τελικούς του πρωταθλήματος.
Η ομάδα μας έδειξε «χαρακτήρα» σ’ ένα πραγματικά πολύ δύσκολο αγώνα. Όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν έδειξαν αυταπάρνηση στο παρκέ και έτσι ξεπέρασαν τις όποιες δυσκολίες τους έβαλε αγωνιστικά, και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, το δυνατό σύνολο του Άστρους, φτάνοντας στο 2-1 στη σειρά, διατηρώντας το πλεονέκτημα έδρας, που με «ιδρώτα» κατάκτησαν ως 1οι στην κανονική περίοδο. Ο σύλλογος μας, έχοντας πάντα κύριο μέλημα να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά και η βελτίωση της εικόνας μας στον αγωνιστικό χώρο, θέλει ακόμα νίκη για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Σ’ ένα κατάμεστο γήπεδο, με φιλάθλους και από τις δυο ομάδες, που έδωσαν έναν πραγματικά ξεχωριστό «χρώμα» στο ματς, έγινε ένα παιχνίδι για «σκληρά» νεύρα, με τη φιλοξενούμενη να προηγείται στο σκορ στα δυο πρώτα 10λεπτα. Ο ΑΟ Ερμιονίδας παίζοντας πολύ καλή άμυνα, κατάφερε, όμως, να κάνει ένα «ξέσπασμα», από τα τελευταία λεπτά του 2ου δεκαλέπτου έως και τα πρώτα της 3ης περιόδου, πετυχαίνοντας επιμέρους σκορ 21-0. Έτσι, μετέτρεψε το 30-34 στο 29’ σε 51-34 στο 36’! Στη συνέχεια με καλές επιλογές στην επίθεση και σημαντικά σουτ τριών πόντων, καθοριστικά επιθετικά ριμπάουντ, διατήρησε το προβάδισμα. Στα τέλος του 4ου δεκαλέπτου μείωσε η φιλοξενούμενη στο -9 (72-63 στο 39’), αλλά η κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα δεν γινόταν να χαθεί από την ομάδα, με τον φωτεινό πίνακα να γράφει 75-63 στο 40’.
Οι παίκτες μας και το τεχνικό τιμ θα συνεχίσουν τις επόμενες ημέρες την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, με το κεφάλι κάτω, με στόχο να παρουσιάσουν ακόμα καλύτερη εικόνα μέσα στο παρκέ, βάσει του πλάνου που καταρτίστηκε από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου και έτσι να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο ΑΟ Ερμιονίδας θα αγωνιστεί τη Μεγάλη Τετάρτη (1/5, 19:00), στο κλειστό γυμναστήριο του Άστρους απέναντι στον ΑΟ Πήγασος Θυρέας στο 2ο ματς των δυο ομάδων για τους τελικούς τους πρωταθλήματος.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 16-19, 32-34, 55-43, 75-63.

Φωτορεπορταζ












































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates