Social Icons

Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Στους τελικούς του πρωταθλήματος ο ΑΟ Ερμιονίδας - "Λύγισε" (66-57) τον Τήρωνα Αγ. Θεοδώρων μετά από σπουδαίο ματς!

 Ο ΑΟ Ερμιονίδας προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ, καθώς νίκησε με σκορ 66-57 το Α.Σ. ΤΗΡΩΝ 1988, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι - διαφημιση του μπασκετ - στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη» και έκανε συνολικά το 3-2 στις νίκες (2-1 στα ημιτελικά των playoffs) απέναντι στην ομάδα των Αγ. Θεοδώρων.
Η ομάδα μας θα διεκδικήσει τον τίτλο και την άνοδο απέναντι στον ΑΟ Πήγασος με τους δύο συλλόγους να είναι στο 1-1 μετά τα παιχνίδια τους στην κανονική διάρκεια. Η ομάδα που θα φτάσει τις τρεις νίκες, θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, με τον ΑΟ Ερμιονίδας να έχει το πλεονέκτημα έδρας, μετά την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια.
Το τελευταίο παιχνίδι με τον Τήρωνα Αγ. Θεοδώρων ήταν συναρπαστικό και έγινε σ' ένα κατάμεστο γήπεδο με θεατές και από τους δύο αντιπάλους. Η ομάδα μας, από τη στιγμή που πήρε το προβάδισμα στο 4', δε βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατά τη διάρκεια του ματς πήρε διάφορα πάνω από 10 πόντους, αλλά η Κυπελλούχος ΕΣΚΑΚ κατάφερνε να είναι μέσα στο παιχνίδι μέχρι και το τελευταίο λεπτό... Τελικά, με καθοριστικά καλάθια και σημαντικά επιθετικά ριμπάουντ, η διαφορά δεν έπεσε κάτω από τους επτά πόντους, με τον ΑΟ Ερμιονίδας να πανηγυρίζει την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα με 66-57.
Τα δεκάλεπτα: 20-16, 38-26, 49-40, 66-57







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates