Social Icons

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Σέλλα (Α.Ο.Ερμιονίδας): «Το οικογενειακό κλίμα και ο σεβασμός μας δίνουν δύναμη αγωνιστικά και ψυχικά»

 «Ξέρουμε ότι μόνο με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας», υπογραμμίζει ο Γιώργος Σέλλα για τη μέχρι τώρα πορεία του ΑΟ Ερμιονίδας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, και τονίζει με έμφαση, βλέποντας… και το μέλλον: «Το οικογενειακό κλίμα και ο σεβασμός μας δίνουν δύναμη αγωνιστικά και ψυχικά»!

Ο νεαρός φόργουορντ μιλάει για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, με την ομάδα μας να παραμένει στην 1η θέση του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ, μετά και την ολοκλήρωση της 20ης αγωνιστικής.
«Είμαστε πάνω απ’ όλα ενωμένοι, όλοι μαχόμαστε για τους συμπαίκτες μας, κρατάμε χαμηλό προφίλ και αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως, είναι να προπονούμαστε σκληρά», αναφέρει, ακόμα, μετά και την πολύ σημαντική επιτυχία του ΑΟ Ερμιονίδας στο ντέρμπι με την Κορωνίδα Λυγουριού, ματς στο οποίο ο Γιώργος Σέλλα έδωσε πολλές μάχες, μέσα και εκτός της ρακέτας!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού παίκτη μας:

-Γιώργο, η ομάδα πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη στην έδρα της απέναντι στην Κορωνίδα Λυγουριού για το πρωτάθλημα, ύστερα από ένα σκληρό ντέρμπι και έτσι επέστρεψε στις επιτυχίες. Εσύ και οι συμπαίκτες σου, δείχνετε ως σύνολο ότι έχετε, εκτός των αγωνιστικών δυνατοτήτων σας, αντοχές και ψυχικά αποθέματα, παραμένοντας στην 1η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ. Είναι και αυτό το στοιχείο, αποτέλεσμα της δουλειάς σας από την αρχή της περιόδου σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ; Ποια θεωρείς ότι είναι τα «δυνατά» σημεία του συλλόγου;
«Το οικογενειακό κλίμα και ο σεβασμός που υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες, το προπονητικό τιμ και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία που μας δίνουν δύναμη αγωνιστικά μέσα στο παρκέ. Αυτό το οικογενειακό κλίμα μας δίνει δύναμη και ψυχικά. Είμαστε πάνω απ’ όλα ενωμένοι, όλοι μαχόμαστε για τους συμπαίκτες μας, κρατάμε χαμηλό προφίλ και αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως, είναι να δουλεύουμε σκληρά, με στόχο σε κάθε αγώνα να παρουσιάζουμε στο γήπεδο, όσα ακολουθούμε με τον κόουτς στις προπονήσεις. Ξέρουμε ότι μόνο με δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας. Θεωρώ ότι αυτά είναι τα "δυνατά" μας σημεία».
-Εάν σου ζητούσαν να πεις συγκεκριμένες λέξεις ή φράσεις, ώστε να χαρακτηρίσεις την ομάδα, με βάση την εικόνα και την πορεία της φέτος, τι θα μου απαντούσες;
«Θα επαναλάβω τη λέξη "οικογένεια". Όλοι μαζί προσπαθούμε ο ένας για τον άλλον και όλοι μαζί τα δίνουνε όλα για τον στόχο που έχουμε να πετύχουμε μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό, για παράδειγμα, να κάνει κάποιος ένα λάθος και όλοι οι συμπαίκτες του να τον ενθαρρύνουν. Ένταση… υπάρχει μόνο στις προσπάθειές μας μέσα στο γήπεδο σχετικά με όσα πράττουμε στο παρκέ προς την επίτευξη των στόχων. Αυτά τα στοιχεία δημιουργούν μια πολύ ωραία εικόνα για όλους μας στον σύλλογο. Όταν πατάμε το γήπεδο, όλοι είμαστε ίδιοι, είμαστε όλοι… ένα! Οπότε θα σταθώ στις λέξεις "οικογένεια" και "ΟΜΑΔΑ" με κεφαλαία».
-Απομένουν δυο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ και έχετε παίξει κόντρα σε όλες τις ομάδες, με τις περισσότερες δυο φορές. Πώς έχεις δει μέχρι τώρα το πρωτάθλημα; Το περιμένατε τόσο ανταγωνιστικό; Πώς βλέπεις τη συνέχεια;
«Εμείς συνεχίσουμε με το ίδιο σκεπτικό που έχουμε από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, από την πρώτη ημέρα που πατήσαμε το πόδι μας στο γήπεδο. Αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια και όλους τους αντιπάλους με σεβασμό και σοβαρότητα. Δεν υποτιμάμε και δεν έχουμε υποτιμήσει κανέναν. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν καλές ομάδες και είναι πολύ όμορφο που διεξάγονται δυνατά, αμφίρροπα παιχνίδια, είναι θετικό για όλους ότι πραγματοποιούνται ματς ανάμεσα σε ανταγωνιστικούς αντιπάλους. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά με το κεφάλι χαμηλά, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε ως ομάδα, για να καταφέρουμε αυτό που πρέπει και μας αξίζει. Προχωράμε ενωμένοι και δυνατοί, σεμνά και ταπεινά, και εμείς οι παίκτες έχοντας την προσοχή μας σε όσα μας ζητάει ο κόουτς μέσα στο γήπεδο».
-Ο ΑΟ Ερμιονίδας έχει να δώσει την ερχόμενη αγωνιστική ακόμα ένα ντέρμπι, εκτός έδρας, απέναντι στον Λέοντα 2014, ομάδα με την οποία ισοβαθμείτε. Πώς αντιμετωπίζετε αυτό το παιχνίδι; Ποια είναι τα σημεία που θα κρίνουν τον νικητή;
«Θα παίξουμε απέναντι σε μια καλή και έμπειρη ομάδα, είναι ένα δύσκολο ματς. Νομίζω ότι εάν ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του κόουτς και όσα μας αναφέρει στις προπονήσεις, όπως κάναμε και στο τελευταίο παιχνίδι μας, τότε θα έχουμε ακόμα περισσότερες πιθανότητες να είμαστε καλοί στο παρκέ και έτσι να φτάσουμε στην κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates