Social Icons

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Ενωση Ερμιονίδας-Ιάλυσος 0-2.

 Η ήττα με σκορ 0-2, στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης, την Κυριακή (10/03), από τον Ιάλυσο, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αδικεί την ΑΕ Ερμιονίδας, με βάση την εικόνα που είχε η ομάδα μας και τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι, έχοντας απέναντί της ένα σύνολο με ποιοτικές μονάδες, ειδικά από τη μεσαία γραμμή και μπροστά.

Ο σύλλογός μας, που έμεινε στους 17 βαθμούς, προσπάθησε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στην ομάδα της Ρόδου, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, ζητώντας και πέναλτι στο 59’, σε ανατροπή του Αλεξανδρή από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Δέχθηκε, μάλιστα, τα δυο γκολ ενώ πίεζε για να σκοράρει, το 1ο στο 25’ με κεφαλιά του Χότζα από ολιγωρία των παικτών μας σε στατική φάση (κόρνερ) και το 2ο στο 80’ μετά από λάθος στον χώρο της άμυνας με σουτ του Κάμπα. Στο 51’ η φιλοξενούμενη έχασε, πάντως, πέναλτι με τον Δωματά.

Η ΑΕ Ερμιονίδας βρήκε χώρους και κυκλοφόρησε την μπάλα, προσπάθησε να… πατήσει περιοχή είτε από τον άξονα, είτε από τα πλάγια, αλλά και πάλι κάτι… έλειπε στην τελική προσπάθεια, ώστε να βρει δίχτυα και να βάλει ακόμα πιο δύσκολα στην ομάδα που είχε απέναντί της. Αντιθέτως, για ακόμα μία φορά, όταν ο αντίπαλος βρέθηκε με αξιώσεις σε θέση για γκολ, σκόραρε, σε φάσεις που θα μπορούσαν να είχαν… σβήσει.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο σύλλογός μας προσπάθησε να βρει τα πατήματά του και με εσωτερικές αλλαγές, ειδικά αμυντικά, βλέποντας ότι ο Ιάλυσος έχει μονάδες που μπορούσαν να δημιουργήσουν θέματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα μας από το 10’ έως και το 21’ δημιούργησε προϋποθέσεις για να σκοράρει πέντε φορές, με πιο χαρακτηριστικές, τα σουτ του Τριμπόνια (έξω από την περιοχή) και του Ντινόπουλου (από κοντινή απόσταση) στο 14’, στο 19’ και την κεφαλιά του Βιρβίλη στο 21’ μέσα στη μικρή περιοχή. Κόντρα στη ροή του αγώνα, και στο 25’, ο σύλλογός βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν ο Κάμπα εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Χότζα εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της άμυνας, καθώς πήδηξε μόνος του στο 2ο δοκάρι και πάνω από τον Ψύχα, με αποτέλεσμα να σκοράρει με κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51’ ο Ιάλυσος έχασε σημαντική ευκαιρία να φτάσει στο 2ο γκολ, όταν ο Δωματάς δεν σκόραρε με εκτέλεση πέναλτι, στο οποίος υπέπεσε… κουτά ο Ζεκιράι στον Χατζησάββα στη γωνία της περιοχής. Στη συνέχεια, η εικόνα του συλλόγου μας έγινε ακόμα καλύτερη, με τους παίκτες μας να προσπαθούν για την ισοφάριση. Στο 59’ η ΑΕ Ερμιονίδας ζήτησε, μάλιστα, πέναλτι. Συγκεκριμένα, ο Οικονομίκος με ωραία μπαλιά από τον άξονα προσπάθησε να βρει τον Αλεξανδρή, ο οποίος κινήθηκε προς την μπάλα και τον Τσιγάρο μέσα στην περιοχή και αριστερά, αλλά βρέθηκε κάτω στον αγωνιστικό χώρο, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να τον βρίσκει χαμηλά με τα πόδια του. Ο διαιτητής Λουκάς Αλαφογιάννης (συνδ. Βοιωτίας) δεν έδειξε την «άσπρη βούλα», ενώ έδωσε κίτρινη κάρτα στον Αλεξανδρή, θεωρώντας ότι ο παίκτης μας πήγε να… εκβιάσει το πέναλτι.

Στη συνέχεια, από το 60’ έως και το 76’, ο σύλλογός μας και με την είσοδο των Κάλα (επέστρεψε μετά από καιρό, λόγω τραυματισμού), Μαγκαφίνη, απείλησε την αντίπαλη εστία πέντε φορές, με τη φιλοξενούμενη να οπισθοχωρεί για να κρατήσει το υπέρ της σκορ, αφήνοντας την μπάλα στους παίκτες μας και κοιτώντας να «χτυπήσει» στην κόντρα. Τελικά, στο 80’ ο Κάμπα εκμεταλλεύτηκε λάθος μας στον χώρο της άμυνας σε μεταβίβαση του Μιγιένγκα και με σουτ πέτυχε το 2ο γκολ για την ομάδα του. Μέχρι τις καθυστερήσεις η ΑΕ Ερμιονίδας δημιούργησε άλλες τρεις φάσεις για να σκοράρει, αλλά το γκολ δεν ήρθε. Στη τελευταία φάση θα μπορούσε, μάλιστα, ο Ιάλυσος να φτάσει και σε 3ο τέρμα, αλλά «μίλησε» ο Πονηρός…

Τα γκολ και όλες οι φάσεις του αγώνα:

3’: Ο Γιώργου πέρασε την μπάλα στα δεξιά στον Κάμπα, ο οποίος βρήκε τον Πατσίλη, ο τελευταίος σούταρε από τον άξονα και η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς.

4’: Εκτέλεση φάουλ του Χατζησάββα μπλόκαρε ο Πονηρός.

9’: Ο Χατζηνικόλας σούταρε, ο Ψύχας έβαλε την κόντρα και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

14’: Ο Τζιέρης εκτέλεσε το φάουλ πίσω από το κέντρο, ο Κάμπα δεν έκανε καλό κοντρόλ, πήρε την μπάλα ο Τριμπόνιας, ο οποίος ελίχθηκε εκτός περιοχής και σούταρε εκατοστά πάνω από δεξί «γάμα» της εστίας του Τσιγαρού.

16’: Ο Οικονομίκος έκλεψε την μπάλα, στη συνέχεια βρήκε με… κάθετη τον Ντινόπουλο μέσα στην περιοχή, αλλά οι αμυντικοί της φιλοξενούμενης έκοψαν σωτήρια.

19’: Ο Οικονομίκος με απίστευτη μπαλιά από τα δεξιά βρήκε τον Ντινόπουλο στα αριστερά, μέσα στην περιοχή και στην πλάτη της άμυνας, ο 28χρονος επιθετικός προχώρησε, σούταρε, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

20’: Ο Σκρίντα με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Ντινόπουλο, ο οποίος κατέβασε ωραία μέσα στην περιοχή και δεξιά, προσπάθησε να περάσει τον Καραγεώργη σχεδόν πάνω στη γραμμή του άουτ για να απειλήσει με σουτ ή πάσα, αλλά ο τελευταίος τον έκοψε σωτήρια σε κόρνερ.

21’: Ο Οικονομίκος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Ντινόπουλος προσπάθησε να κινηθεί προς την μπάλα στη μικρή περιοχή, στη συνέχεια ο Βιρβίλης από κοντά έπιασε αδύναμη κεφαλιά και δεν μπόρεσε να σκοράρει, με τους αμυντικούς να διώχνουν…

25’: Γκολ (0-1): Ο Κάμπα εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Χότζα εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της άμυνας, πήδηξε μόνος του στο 2ο δοκάρι και πάνω από τον Ψύχα, με αποτέλεσμα να σκοράρει με κεφαλιά.

39’: Ο Τριμπόνιας σούταρε από τα αριστερά, μετά από πάσα του Τάσιου, αλλά ο Τσιγάρος μπλόκαρε την μπάλα.

49’: Ο Τάσιος έκανε το σουτ και μπλόκαρε ο Τσιγάρος.

51’: Ο Ιάλυσος κέρδισε πέναλτι, όταν ο Χατζησάββας προσπάθησε να περάσει τον Ζεκιράι στη γωνία της περιοχής και ανετράπη. Ο Δωματάς ανέλαβε την εκτέλεση, ο Πονηρός έπεσε πολύ καλά στην αριστερή του γωνία, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι της ίδιας πλευράς και κατέληξε άουτ.

58’: Ο Ιντρίζι εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Βιρβίλης έδιωξε με το κεφάλι, ο Χότζα πήρε την κεφαλιά στο 2ο δοκάρι και μπλόκαρε ο Πονηρός.

59’: Ο Οικονομίκος με ωραία μπαλιά από τον άξονα προσπάθησε να βρει τον Αλεξανδρή, ο οποίος κινήθηκε προς την μπάλα και τον Τσιγάρο μέσα στην περιοχή και αριστερά, αλλά βρέθηκε κάτω στον αγωνιστικό χώρο, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να τον βρίσκει χαμηλά με τα πόδια του. Ο διαιτητής Λουκάς Αλαφογιάννης (συνδ. Βοιωτίας) δεν υπέδειξε πέναλτι, ενώ έδωσε κίτρινη κάρτα στον Αλεξανδρή!!!

60’: Ο Οικονομίκος εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά με το αριστερό μέσα στην περιοχή και ο Αθανασίου προσπάθησε να διώξει, δεν βρήκε καλά την μπάλα, με αποτέλεσμα να τη στείλει σε κόρνερ, λίγο έξω από τα δεξί δοκάρι.

69’: Ο Οικονομίκος πραγματοποίησε επικίνδυνη σέντρα από τα δεξιά, πετάχτηκε προς την μπάλα μέσα στην περιοχή ο Κάλα, αλλά δεν πρόλαβε να τη βρει με το… μυτάκι και μπλόκαρε ο Τσιγάρος.

75’: Κάλα και Μαγκαφίνης έπαιξαν ωραία το «1-2», ο τελευταίος σέντραρε από αριστερά και ο Καραγέωργης έκοψε σωτήρια την μπάλα μέσα στην περιοχή.

76’: Ο Σκρίντα εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Τριμπόνιας σούταρε μέσα από την περιοχή, μετά από ωραίες προσποιήσεις, αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς.

76’: Ο Αλεξανδρής έβγαλε επικίνδυνη σέντρα από αριστερά, μετά από πάσα του Κάλα από τον άξονα και ο Χατζηνικόλας με κεφαλιά στο 2ο δοκάρι έκοψε σωτήρια, ενώ στη συνέχεια μπλόκαρε ο Τσιγάρος.

80’: Γκολ (0-2)! Ο Κάμπα έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή, μετά από λάθος πάσα του Μιγιένγκα (πήγε να περάσει την μπάλα προς τα δεξιά), ελίχθηκε, σούταρε και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία.

82’: Ο Οικονομίκος βρέθηκε σε καλή θέση στο ύψος της περιοχής, αλλά δεν μπόρεσε να πιάσει καλά το σουτ για να απειλήσει…

87’: Ο Κάλα έκανε τη σέντρα, έδιωξαν οι αμυντικοί, ο Σκρίντα σούταρε από το ύψος της περιοχής, μπλόκαρε ξανά ο Τσιγάρος.

90’+3: Ο Τριμπόνιας σούταρε έξω από την περιοχή, μετά από πάσα του Μιγιένγκα, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του ΓΑΣ Ιάλυσος με διπλή προσπάθεια.

90’+3: Ο Ραπάι βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή από πάσα του Κάμπα, σούταρε, αλλά έσωσε ο Πονηρός, βγάζοντας με το πόδι την προσπάθειά του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λουκάς Αλαφογιάννης (συνδ. Βοιωτίας), ο οποίος ελέγχεται για τη φάση στο 59’, όταν ο Αλεξανδρής βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο, με τον Τσιγαρό να τον έχει βρει χαμηλά στα πόδια στην έξοδό του μέσα στην περιοχή. Είχε σε κάποιες φάσεις λάθος σφυρίγματα ειδικά σε φάουλ που έδωσε, και σε άλλα που δεν τα υπέδειξε. Οι βοηθοί του ήταν ο Χρήστος Βασιλείου (συνδ. Βοιωτίας) και ο Ιωάννης Ντοβόλης (συνδ. Ευβοίας). Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Ψύχας (19’), Αλεξανδρής (59’), Τσιγάρος (71’).

Οι συνθέσεις:

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Πονηρός, Τάσιος, Τζιέρης, Βιρβίλης, Σκρίντα, Τριμπόνιας, Ζεκιράι (77’ Μιγιένγκα), Ντινόπουλος (64’ Κάλα), Οικονομίκος, Αλεξανδρής, Ψύχας (70’ Μαγκαφίνης).

ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπαρτάλης): Τσιγάρος, Καραγέωργης, Χότζα, Γιώργου, Δωματάς (85’ Τερζίου), Αθανασίου (85’ Βλαχαβάς), Χατζησάββας (80’ Ράπαϊ), Χατζηνικόλας (72’ Μ’Μπουμπά), Κάμπα, Ιντρίζι, Πατσίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates