Social Icons

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Κομπλέ η Ερμιονίδα κόντρα στον Ιάλυσο Ρόδου.

Τον ΓΑΣ Ιάλυσος φιλοξενεί η ΑΕ Ερμιονίδας την Κυριακή (10/03, 15:00) στο Δημοτικό γήπεδο

Ερμιόνης, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, και η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το Σάββατο (09/03) με πρωινή προπόνηση.

Οι παίκτες, υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Διλμπέρη, πραγματοποίησαν κυρίως ασκήσεις με την μπάλα, ενώ δούλεψαν σε συγκεκριμένους τομείς που αφορούν τις στατικές φάσεις, σε συνθήκες επίθεσης και άμυνας.

Ο σύλλογός μας θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα επιτυχή αποτελέσματα, παρουσιάζοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο, με τους παίκτες να ακολουθούν όσα έχουν δουλέψει στις προπονήσεις, με βάση την ομάδα που θα βρουν απέναντί τους στον αγωνιστικό χώρο.

Ο 49χρονος προπονητής ζήτησε από τους παίκτες να αγωνιστούν με πίστη στις δυνατότητές τους, με σεβασμό στον αντίπαλο, και να είναι προσηλωμένοι στο πλάνο που έχει καταρτιστεί, δείχνοντας ξανά καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, όπως στα τελευταία – ειδικά εντός έδρας – ματς.

Ο Αναστάσιος Μαγκαφίνης, που αποχώρησε τραυματίας από το τελευταίο παιχνίδι στη Βάρη, συνέχισε και το Σάββατο (09/03) τη θεραπευτική του αγωγή. Ο Ίλσι Κάλα μπήκε αυτή την εβδομάδα σε κανονικούς ρυθμούς. Επιστρέφει ο Ανδρέας Ψύχας, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του. Όπως έκανε γνωστό ο Παναγιώτης Διλμπέρης, η αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα της Ρόδου θα ανακοινωθεί λίγες ώρες πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates