Social Icons

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Ηττα στις λεπτομέρειες ο Α.Ο.Ερμιονίδας από τον Παναργειακό .

 Στις… λεπτομέρειες και στο τέλος του παιχνιδιού ο ΑΟ Ερμιονίδας ηττήθηκε (87-81) στο ΔΑΚ Άργους από τον Παναργειακό, το βράδυ του Σαββάτου (02/03), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ. Ο σύλλογός μας παραμένει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 14-5, ισόβαθμος με τον ΑΟ Ξυλοκάστρου και τον Λέοντα 2014.

Η ομάδα μας σ’ ένα πραγματικό ντέρμπι που πήγαινε πόντο-πόντο σε όλη τη διάρκεια του, πάλεψε για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα μέχρι τα τελευταία λεπτά, απέναντι σ’ έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο. Ο ΑΟ Ερμιονίδας βρέθηκε στο -1 (80-79) στο τέλος του 4ου δεκαλέπτου, αλλά στη συνέχεια το σκορ διαμορφώθηκε 86-80, με τη γηπεδούχο να παίρνει αυτή τη διαφορά, σκοράροντας μ’ ένα τρίποντο και βολές. Το -6 έμεινε έως το τέλος της αναμέτρησης, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 87-81.

Για την ομάδα μας δεν αγωνίστηκαν στον συγκεκριμένο αγώνα ο Βλαχόπουλος, λόγω ενός μικροτραυματισμού, και ο Σκούρτης, ο οποίος είναι κλινήρης. Ντεμπούτο έκανε για τον σύλλογό μας ο Αγγελής.

Οι παίκτες μας και το προπονητικό τιμ θα συνεχίσουν την καθημερινή σκληρή δουλειά, σεμνά και ταπεινά, με στόχο τη βελτίωση της εικόνας της ομάδας μέσα στο παρκέ. Κάθε ήττα μας κάνει όλους πιο δυνατούς, αποτελεί «μάθημα» και μας πεισμώνει ακόμα πιο πολύ, ώστε να παρουσιάσουμε πολύ καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια της σεζόν.

Την ερχόμενη αγωνιστική (20η) του πρωταθλήματος, ο ΑΟ Ερμιονίδας θα παίξει νέο σημαντικό ματς απέναντι στην Κορωνίδα Λυγουριού, στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη», το Σάββατο (9/3, 18:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates