Social Icons

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Σκόρπισε… πολλά χαμόγελα το τουρνουά μπάσκετ 3X3 schools

 Με αρκετά μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση 3x3 schools powered by ΔΕΗ με συνδιοργανωτές την Ε.Ο.Κ. και τον δήμο Ερμιονίδας.

Περίπου 230 παιδιά από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν το 3Χ3.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος για την εμπιστοσύνη του, στους αντιδημάρχους Δαμιανός Κουτούβαλης και Ιωάννης Τσαμαδος για την βοήθεια τους.

Στους ανθρώπους του Αθλητικός Όμιλος Ερμιονίδας που με επικεφαλής τον πρόεδρο
Βαγγέλη Δημαράκη τον team manager Γιώργο Θωμά  και τους προπονητές Ακη Καλαιτζάκη , Βαγγέλη Πεταλά s και Γιάννη Κοντογιάννη  για την βοήθεια τους και την παρουσία τους.

Στους ανθρώπους του ΑΟ Κρανιδίου με επικεφαλής τον πρόεδρο Αποστόλη Κούτση  τον υπεύθυνο ακαδημιών Σίμο Καιμασίδη  και την προπονήτρια Μαρία Δριβάλα για την παρουσία τους και βοήθεια τους.

Στους διευθυντές των δημοτικών σχολείων Ερμιονίδας Ελένη Ντάκου  Βενετία ΡόζουΣπύρο ΜποζιονέλοΚορίνα Θάνου  Μαριλίνα Ντέρτη  αλλά και την διευθύντρια του Γυμνασίου Ερμιόνης Πόπη Παπασταύρου για την βοήθεια την στήριξη και την συνεργασία τους.

Το Κ.Υ. Κρανιδίου για την ιατρική κάλυψη και υποστήριξη των αγώνων.

Τους εκπαιδευτικούς των σχολείων αλλά και τους γυμναστές των σχολείων και συναδέλφους μου Ελένη, Παντελή, Δέσποινα και Κυριάκο για την βοήθεια τους.

Στον αντιπεριφερειάρχη Βασίλειος Γ. Σιδέρης και στον πρόεδρο τον ΚΤΕΛ Αργολίδας Θανάση Μαρούση για την δωρεάν μετακίνηση των μαθητών αθλητών. 

Στο τέλος έχω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στην αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Παιδείας του δήμου μας κ.Ελένη Βλάσση-Δημαράκη  και τον διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας Δημήτρη Σίδερη  για την αμέριστη στήριξη και ενθάρρυνση στην υλοποίηση της δράσης αυτής αλλά και στην αμέριστη βοήθεια τους με την εμπειρία τους.

Υ.Γ.Το μπάσκετ και ο αθλητισμός γενικότερα είναι οι φίλοι στη διάρκεια του χρόνου, οι φίλοι που έρχονται και μένουν και οι αναμνήσεις που δημιουργούνται και μένουν στο μυαλό για πάντα και κυρίως στο μυαλό των μικρών μας φίλων Θοδωρή Κοτσιαρίδα  καιΓιάννη Ελευθεριάδη σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates