Social Icons

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Ομάδα για «φίλημα».... η Ερμιονίδα 68-58 πήρε το ντέρμπι μέσα στο Λέχαιο .

 Σπουδαία νίκη, που ήρθε με ηρωικό τρόπο, με σκορ 68-58, πέτυχε ο ΑΟ Ερμιονίδας στο ντέρμπι κορυφής, στο κλειστό του Λεχαίου, απέναντι στον Λέοντα 2014, το Σάββατο (23/3), για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ.

Η ομάδα μας παρέμεινε στην 1η θέση, μετά το μεγάλο «διπλό», ανεβάζοντας το ρεκόρ της στο 16-5, ενώ η αντίπαλός μας έπεσε στο 15-6. Αυτό σημαίνει ότι ο σύλλογός μας, με νέα επιτυχία το Σάββατο (30/3, 17:00), στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη», κόντρα στον Οίακα Ναυπλίου, για την 22η (τελευταία) αγωνιστική, θα σφραγίσει την 1η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και έτσι θα μπει στα πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας!

Ο ΑΟ Ερμιονίδας κατάφερε να βγει νικητής σε μια δύσκολη έδρα και να κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα, μετά από ένα πραγματικό ντέρμπι, ξεπερνώντας και τα αγωνιστικά προβλήματα που βρήκε μπροστά του, απέναντι σ’ έναν αξιόμαχο και δυνατό αντίπαλο, με τον οποίο ισοβαθμούσε.

Από τους παίκτες που αγωνίστηκαν, δεν υστέρησε κανείς. Όλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω, για να έρθει η εκτός έδρας επιτυχία που κράτησε την ομάδα μας στην κορυφή. Όλοι έπαιξαν με αυταπάρνηση μέσα στο παρκέ! Μισό… βήμα πιο μπροστά από τους συμπαίκτες του βγήκε ο Μαναριώτης, ο οποίος «μίλησε» σε καθοριστικές φάσεις.

Έτσι, ο σύλλογός μας πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη, παρότι οι Βλαχόπουλος και Καράι αγωνίστηκαν χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμοι, ενώ ο Αγγελής αποχώρησε από το ματς κατά τη διάρκεια του 2ου δεκαλέπτου, λόγω τραυματισμού.

Τα συγχαρητήρια όλων μας αξίζει και η ομάδα του Λέοντα 2014 για την προσπάθειά της τόσο στο μεταξύ μας παιχνίδι, που είχε πολλές αγωνιστικές συγκινήσεις, όσο και κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates