Social Icons

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία η Ερμιονίδα ενόψει Βύζα.

Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, με προπόνηση το μεσημέρι του

Σαββάτου (23/3) στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης, για το παιχνίδι πρωταθλήματος στα Μέγαρα, απέναντι στον τοπικό Βύζαντα. Το ματς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (24/3, 15:00) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα μας, μετά και την οριστικοποίηση του υποβιβασμού της, θα προσπαθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπως και στην κυριακάτικη αναμέτρηση, να παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο εικόνα αντάξια της ιστορίας που έχει γράψει τα 13 σερί χρόνια (από την αγωνιστική περίοδο 2011-12) που μετέχει στις εθνικές κατηγορίες της χώρας.

Οι παίκτες που θα αγωνιστούν, θα προσπαθήσουν να φτάσουν σε θετικό αποτέλεσμα, σε μια δύσκολη έδρα, ακολουθώντας όσα έχουν δουλέψει στις προπονήσεις, έχοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο, με προσήλωση στο πλάνο και με σεβασμό τους αντιπάλους. Όπως τους ζήτησε και ο προπονητής μας, Παναγιώτης Διλμπέρης.

Το Σάββατο (23/3), οι παίκτες, υπό τις οδηγίες του 49χρονου τεχνικού, πραγματοποίησαν κυρίως πρόγραμμα με την μπάλα, δούλεψαν σε θέματα τακτικής, ενώ πραγματοποίησαν και ασκήσεις που αφορούν τις στατικές φάσεις.

Για τον σύλλογό μας επιστρέφει ο Ανδρέας Αλεξανδρής, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον ΓΣ Μαρκό 1927.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates