Social Icons

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Νέα ήττα της Ερμιονίδας.Εχασε στο Μαρκόπουλο από την τοπική ομάδα 3-1.

 Την ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε η ΑΕ Ερμιονίδας στο Δημοτικό γήπεδο Μαρκοπούλου, το Σάββατο (16/03), από τον ΓΣ Μαρκό 1927, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με την ομάδα μας να παραμένει στους 17 βαθμούς, γεγονός που την οδηγεί στον υποβιβασμό της από τις εθνικές κατηγορίες μετά από 13 σερί σεζόν παρουσίας σ' αυτές, καθώς η αντίπαλός της ανέβηκε στους 38 πόντους, ούσα στην 11η θέση. Για την ομάδα μας σκόραρε απίστευτο γκολ (χειροκροτήθηκε απ' τους φιλάθλους) ο Σκρίντα στο 55’, ενώ για τη γηπεδούχο βρήκαν δίχτυα ο Γιαννιτσάνης (4’, 9’) και ο Ευθυμίου (71’).

Το παιχνίδι έγινε σε κακό αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα πολλές μεταβιβάσεις της μπάλας να μένουν μη ολοκληρωμένες. Ο σύλλογός μας σ’ ακόμα ένα ματς εκτός έδρας, δέχτηκε γρήγορα γκολ, με αποτέλεσμα από τα πρώτα λεπτά το έργο του να δυσκολέψει πολύ, απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε να έχει καλή αμυντική γραμμή. Σ’ ακόμα έναν αγώνα της ΑΕ Ερμιονίδας, η απόδοση της διαιτησίας ήταν κακή και με αποφάσεις εις βάρος της, σ’ ακόμα έναν αγώνα της ομάδας μας απουσίασε από τους παίκτες μας η αποτελεσματικότητα.

Η ΑΕ Ερμιονίδας βρέθηκε, λοιπόν, στο 9’ πίσω στο γκολ με δυο γκολ (2-0) του Γιαννιτσάνη. Το πρώτο στο 4’, με σουτ αριστερά μέσα από την περιοχή, σε φάση που ο σκόρερ φάνηκε να ξεκινάει από θέση οφσάιντ, μετά από γύρισμα του Μαρκοπουλιώτη, αλλά ο πρώτος βοηθός δεν υπέδειξε κάτι. Μέχρι να προλάβουν οι παίκτες μας να ανασυνταχθούν έγινε το 2-0, αυτή τη φορά με κεφαλιά του Γιαννιτσάνη, ο οποίος πήδηξε στην μπάλα μαζί με τον Βιρβίλη, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λαζαρίδη. 

Στη συνέχεια του ματς, ο σύλλογός μας ισορρόπησε την αναμέτρηση, αμυντικά έδειξε καλό πρόσωπο, οι παίκτες μας άρχισαν να κερδίζουν μονομαχίες στη μεσαία γραμμή, ενώ προσπάθησαν να σταματήσουν την ανάπτυξη της γηπεδούχου ειδικά από τη δεξιά πλευρά. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕ Ερμιονίδας δημιούργησε τέσσερις φορές προϋποθέσεις για να απειλήσει, αλλά δεν σκόραρε. Στο 16’ και στο 21’ με τον Τριμπόνια, στην πρώτη φάση μετά από κόρνερ και στη δεύτερη ύστερα από πλαγιοκόπηση από αριστερά, σε φάση που έγινε… διπλή κόντρα και η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 24’ ο Σκρίντα σούταρε, έξω από την περιοχή και δεξιά, ψηλά άουτ. Ακολούθησε στο 27’ προσπάθεια του Σάμιου για τη γηπεδούχο, μετά από κόρνερ, με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Ο Τριμπόνιας έκανε τη σέντρα από δεξιά στο 41’ και ο Ντινόπουλος δεν πρόλαβε την μπάλα, καθώς βγήκε και έσωσε ο Βουτσελάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μας ανέβηκαν πιο ψηλά, με την ομάδα μας να παίζει και με τρεις στην επίθεση, ασκώντας πίεση στη Μαρκό. Έτσι, ήρθε η μείωση του σκορ, μ’ ένα πολύ ωραίο γκολ από τον Σκρίντα με «ψαλιδάκι» στο 55’, μετά από σέντρα του Τάσιου. Από αυτό το σημείο, η ΑΕ Ερμιονίδας προσπάθησε να δείξει ακόμα πιο μαχητικό πρόσωπο. Οι παίκτες μας, και με τις αλλαγές που έκανε ο Παναγιώτης Διλμπέρης, προσπάθησαν να παρουσιάσουν τα θετικά στοιχεία που τους διακρίνουν ατομικά και ομαδικά, αλλά δεν μπόρεσαν να είναι αποτελεσματικοί στις ενέργειες τους. Με τους γηπεδούχους να παίζουν πιο δυνατά, ειδικά στη μεσαία γραμμή, ώστε να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ, ενώ κοίταξαν και να «παγώσουν» τον ρυθμό.

Αυτή που έφτασε, τελικά, σε τέρμα ήταν η Μαρκό, στο 71’ με κοντινή προβολή από τον Ευθυμίου, μετά από σουτ του Παυλίδη σε γύρισμα του Καλλέργη από τα αριστερά , σε φάση που η άμυνά μας δεν μπόρεσε να διαφυλάξει την εστία της. Έτσι, στο συγκεκριμένο σημείο έγινε το 3-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος, καθώς στο 79’ ο Πονηρός… έβγαλε δύσκολα επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Παυλίδη, ενώ στο 89’ σουτ από τον Οικονομίκο, από δεξιά και πλάγια, μετά από ωραία κομπίνα σε φάουλ, κατέληξε άουτ. Ο Τριμπόνιας άφησε στο 74' τον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμού.

Ο διαιτητής Τραϊφόρος Αντώνιος έκανε πολλά λάθη, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον α’ βοηθό Καρακελέ Ιορδάνη, αμφότεροι από τον Πειραιά. Όπως αναφέραμε, ελέγχονται και οι δυο για τη φάση, στην οποία προηγήθηκε στο 4’ η γηπεδούχος. Η Μαρκό ζήτησε, μάλιστα, πέναλτι στο τέλος του παιχνιδιού, σε απώθηση του Πίκουλα από αμυντικό. Ως δεύτερος βοηθός έπαιξε ο Πουλόπουλος Αχιλλέας (επίσης από τον Πειραιά), ο οποίος είχε σωστές υποδείξεις…

Οι συνθέσεις:

ΓΣ ΜΑΡΚΟ 1927 (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Βουτσελάς (55’ λ.τ. Κυρίτσας), Μαρκοπουλιώτης, Καλλέργης (85’ Ριτσοτάκης), Αλεξίου (85’ Κιούσης), Γιαννιτσάνης, Μεγαρίτης (69’ Φρέρης), Σάμιος (69’ Ευθυμίου), Παυλίδης, Πίκουλας, Λαμπρόπουλος, Λαζαρίδης.

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Πονηρός, Μαγκαφίνης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Μιγιένγκα, Τριμπόνιας (74’ λ.τ. Κάλα), Σκρίντα, Ντινόπουλος (87’ Μεχμετάι), Οικονομίκος, Ψύχας, Τάσιος (79’ Ζεκιράι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates