Social Icons

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Ενωση Ερμιονίδας : Η αποστολή για Ραφήνα.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε με πρωινή προπόνηση, το Σάββατο (09/12), στο γήπεδο της Ερμιόνης, την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Θύελλα Ραφήνας. Το ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή (10/12, 15:00), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο σύλλογός μας θα προσπαθήσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή, με οδηγό το θετικό πρόσωπο που είχε και στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναργειακό, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και στο ματς Κυπέλλου της ΕΠΣ Αργολίδας την Τετάρτη (06/12).

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης τόνισε στους παίκτες να αγωνιστούν με θέληση και πίστη στις δυνατότητες που έχουν τόσο ατομικά όσο και ως σύνολο, ακολουθώντας πιστά όσα δουλεύουν στις προπονήσεις.

Τιμωρημένοι για την ομάδα μας είναι οι Βιρβίλης και Τάσιος. Τραυματίες είναι οι Αρσενίδης, Λαλόρ, οι οποίοι συνέχισαν τη θεραπευτική τους αγωγή. Όλοι οι παίκτες, που είναι στη διάθεση του προπονητικού τιμ, θα ταξιδέψουν με την υπόλοιπη αποστολή του συλλόγου μας για τον αγώνα στη Ραφήνα.

ermionidafc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates