Social Icons

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Με Φουρνάρο και Καλογεράκη η Κορωνίδα 2-1 τις Σπέτσες.

 Πιο άνετα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ η ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας επιβλήθηκε στο γήπεδό της την ομάδα των Σπετσών με σκορ 2-1.

Και τα τρία τέρματα του αγώνα μπήκαν  στο πρώτο ημίχρονο. Στο 7΄λεπτό ο Κ.Μπάζος σέντραρε από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι και ο Φουρνάρος που καιροφυλακτούσε με πλασέ άνοιξε το σκορ. Με την συμπλήρωση του μισάωρου η γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ όταν ο Καλογεράκης «έκλεψε» την μπάλα έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 2-0. Η ομάδα των Σπετσών πέντε λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου μείωσε με δυνατό σουτ του Παφίλη έξω από την περιοχή.

Κορωνίς Κοιλάδας : Πλατής, Xhaperaj (53΄Παππάς), Σαμαράς, Καλύβας, Ανανιάδης, (53΄Κιοσσές), Γιαννακόπουλος, Μούχος, Καλογεράκης, ,( 80΄Δ.Αλεξανδρής),  Α.Αλεξανδρής, Κ.Μπάζος, (85΄Σαλταπίδας), Φουρνάρος.

Σπέτσες : Μουράτης, Πανάγος, Τσαμαρδινός, Λυτρίβης,(55΄Καραζούπης),  Βιγκλιάρης, Ιωαννίδης, Μέξης, Βότι, Κωνσταντίνου, (30΄Πίκουλας), Παφίλης, (80΄Βασιλόπουλος), Κομπόγιωργας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates