Social Icons

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Κύπελλο Ε.Π.Σ.Αργολίδας : Ερμιονίδα-Τροιζηνιακός 5-1

 Την πρόκριση στη γ’ φάση του 1ου ομίλου του Κυπέλλου ΕΠΣ Αργολίδας κατέκτησε η ΑΕ Ερμιονίδας, καθώς επικράτησε με σκορ 5-1 του Τροιζηνιακού, στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης, την Τετάρτη (06/12). Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 2ης φάσης του 1ου ομίλου του θεσμού και ο σύλλογός μας στον επόμενο γύρο θα αγωνιστεί εκτός έδρας, με την νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι Σπέτσες-Κορωνίδα Κοιλάδας.

Η ΑΕ Ερμιονίδας βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 4’, καθώς μπήκε νωθρά στον αγώνα, αλλά στη συνέχεια έβγαλε αντίδραση και έφτασε στην επιτυχία με σκόρερ τους Βιρβίλη (19’), Δρόσο (32’, 66’), Φυτόπουλο (75’), Κουζή (83’). Ο Παναγιώτης Διλμπέρης έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Δοκιμάζοντας τακτικά, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, και πράγματα που θέλει να δει στη συνέχεια της σεζόν, ειδικά στα ματς πρωταθλήματος.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν έβγαλαν διάθεση, ακολουθώντας τις οδηγίες που είχαν από το προπονητικό τιμ. Το θετικό είναι πως βρήκαν απέναντί τους μια ομάδα που κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να παίξει ποδόσφαιρο, έδειξε δουλεμένο σύνολο, προσπάθησε να απειλήσει με την μπάλα κάτω, και κοίταξε να ανταπεξέλθει στην πίεση του συλλόγου μας με καλή κυκλοφορία…

Για την ομάδα μας επέστρεψε σε επίσημο αγώνα ο Γιώργος Πονηρός, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό – είχε μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης τις προηγούμενες ημέρες – και έπαιξε σε όλο το ματς.

Τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα:

3’: Ο Κάλα εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα έφυγε άουτ, κοντά στο δεξί δοκάρι.

4’: Γκολ, 0-1! Από λάθος μεταβίβαση προς τα πίσω ο Σαμπάνης Δ. βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με… γεμάτο σουτ σκόραρε για τον Τροιζηνιακό.

11’: Ο Κουζής σέντραρε από δεξιά, ο Κορακιανίτης έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

13’: Ο Τζιέρης πέρασε την μπάλα στον Κάλα, ο οποίος έστρωσε στον Πορφυρόπουλο, ο τελευταίος σούταρε από καλή θέση και η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς.

14’: Ο Κορακιανίτης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ μέσα στην περιοχή από βαθιά μπαλιά του Τζιέρη, αλλά ο Αντωνόπουλος έσωσε τη φιλοξενούμενη, προλαβαίνοντας να σταματήσει με τα χέρια τον αντίπαλό του.

15’: Ο Πορφυρόπουλος πέρασε ωραία την μπάλα στον Κάλα, ο τελευταίος σούταρε και ο Αντωνόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

16’: Ο Κορακιανίτης εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Ζεκιράι έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι.

17’: Μετά από πλάγιο του Κορακιανίτη, ο Κάλα βρέθηκε μέσα στην περιοχή, πλάγια και αριστερά, έκανε σέντρα-σουτ και ο Αντωνόπουλος έδιωξε σε κόρνερ με τα χέρια.

19’: Γκοοοολλλ, 1-1! Ο Κάλα εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Βιρβίλης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη μικρή περιοχή και με σουτ σκόραρε για την ομάδα μας, προλαβαίνοντας τους αντιπάλους του.

26’: Ο Κάλα πέρασε όμορφα στον Κορακιανίτη, ο οποίος σούταρε από αριστερά μέσα στην περιοχή, απέκρουσε ο Αντωνόπουλος, ο Κουζής έκανε νέο σουτ από τα δεξιά και η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς.

31’: Ο Κάλα προσπάθησε να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ, καθώς, μετά από κάθετη μπαλιά του Πορφυρόπουλου, πέρασε την μπάλα πάνω από αντίπαλό του, έπιασε μονοκόμματο σουτ, το οποίο έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

32’: Γκοοοολ, 2-1! Ο Κάλα βρήκε με πολύ όμορφη κάθετη μπαλιά τον Δρόσο, ο τελευταίος πέρασε τον Ναλμπαντίδη και σκόραρε, με πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα.

45’: Ο Ζεκιράι βρήκε με όμορφη κάθετη τον Κάλα, ο οποίος πλάσαρε άουτ, αφού δεν βρήκε καλά την μπάλα, όντας μέσα στην περιοχή.

50’: Ο Κάλα έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα του Κορακιανίτη από τα αριστερά και η μπάλα έφυγε άουτ.

55’: Κάλα και Ζεκιράρι έπαιξαν ωραία το «1-2», ο τελευταίος σούταρε από καλή θέση και απέκρουσε ο Αντωνόπουλος.

56’: Η ομάδα μας κυκλοφόρησε πολύ ωραία την μπάλα, ο Δρόσος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, μετά από κάθετη μπαλιά του Πορφυρόπουλου, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Τροιζηνιακού, θα μπορούσε, πάντως, να είχε… σπάσει δίπλα του σε Κάλα και Ζεκιράι.

57’: Ο Ζεκιράι έπιασε την κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κάλα από αριστερά, και η μπάλα πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι.

59’: Ο Φυτόπουλος βρέθηκε αριστερά μέσα στην περιοχή, μετά από καλή κυκλοφορία, ο Αντωνόπουλος έδιωξε με τα χέρια την προσπάθειά του, και στη συνέχεια δεν πρόλαβε να σουτάρει ο Δρόσος, καθώς μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης.

63’: Ο Τροιζηνιακός βγήκε όμορφα στην αντεπίθεση, ο Καρνέζης σούταρε έξω από την περιοχή και μπλόκαρε ο Πονηρός.

64’: Ο Βιρβίλης έκανε όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, σημαδεύοντας την αριστερή γωνία, η μπάλα πέρασε πιο ψηλά και κατέληξε άουτ.

66’: Γκοοολ, 3-1! Ο Δρόσος πάτησε ξανά περιοχή από αριστερά, αυτή τη φορά μετά από μπαλιά του Κορακιανίτη, έφερε την μπάλα στο δεξί του πόδι και σημάδεψε την άλλη γωνία, σκοράροντας!

68’: Ο Πορφυρόπουλος έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ.

71’: Μετά από κόρνερ του Κορακιανίτη από τα δεξιά, ο Ζεκιράι από το ύψος της περιοχής, πέρασε κάθετη μπαλιά στον Φυτόπουλο, ο οποίος έκανε τη συρτή σέντρα από κοντά, αλλά έσωσαν οι αμυντικοί, διώχνοντας σε κόρνερ.

72’: Ο Κορακιανίτης εκτέλεσε το κόρνερ ξανά από δεξιά και ο Σαμπάνης Δ., με το κεφάλι έδιωξε πάνω στη γραμμή.

74’: Ο Δρόσος από αριστερά μέσα στην περιοχή πέρασε και τον Αντωνόπουλο, πλάσαρε, αλλά ο Βούρτσας πρόλαβε και έσωσε την ομάδα του.

75’: Γκοοολ, 4-1! Ο Κουζής από δεξιά έκλεισε πιο κεντρικά, πέρασε την μπάλα όμορφα στον Ζεκιράι, στη συνέχεια έγινε κάτοχός της ο Κορακιανίτης, ο οποίος από το ύψος της περιοχής άφησε στον επερχόμενο Φυτόπουλο και ο τελευταίος σκόραρε με πλασέ, σημαδεύοντας την αριστερή γωνία.

83’: Γκοοολ, 5-1! Ο Ζάββος από αριστερά βρήκε όμορφα τον Φυτόπουλο, αυτός έβγαλε όμορφη παράλληλη μπαλιά μέσα στην περιοχή και ο Κουζής που είχε προωθηθεί, βρήκε δίχτυα με πλασέ στην αριστερή γωνία.

84’: Ο Βέλιου από αριστερά πάσαρε στον Ρούσσο, ο οποίος σούταρε και μπλόκαρε ο Πονηρός.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κόλλιας Γεώργιος, ο οποίος είχε για βοηθούς τους Μακρή Νικόλαο και Τούμπα Στυλιανό, όλοι του συνδέσμου Αργολίδας.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Πονηρός, Κουζής, Κορακιανίτης (75’ Ζάββος), Τζιέρης, Βιρβίλης, Καράι, Ζεκιράι, Πορφυρόπουλος, Δρόσος, Κάλα (58’ Φυτόπουλος), Ψύχας.

ΑΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Βερβενιώτης): Αντωνόπουλος, Κουτούζης (75’ Στάικος), Βέλιου (81’ Μαύρος), Βουρτσάς, Ναλμπαντίδης (46’ Σαμπάνης Ε.), Κορδαλής, Ρούσσος, Μπάζε, Πολλάλης, Καρνέζης, Σαμπάνης Δ.

ermionidafc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates