Social Icons

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Πανέτοιμη η Ερμιονίδα ενόψει Βύζαντα.

Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον

Βύζαντα Μεγάρων, την Κυριακή (19/11, 15:00),

στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι παίκτες προπονήθηκαν το πρωί του Σαββάτου (18/11) υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Διλμπέρη και του υπόλοιπου προπονητικού τιμ στο δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί και το κομβικό ματς.

Τις προηγούμενες ημέρες η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση του συλλόγου τόνισαν στους ποδοσφαιριστές τη σημασία της αναμέτρησης και όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι είναι πολύ σημαντικό η ομάδα μας να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει βαθιά βαθμολογική «ανάσα»…

Απέναντι στο Μαρκό, οι παίκτες μας έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, ότι έχει επέλθει βελτίωση, με τον σύλλογό μας να είναι σε θέση να επιβάλει τον ρυθμό του, ειδικά εντός έδρας. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης περιμένει από τους παίκτες να παρουσιάσουν τα στοιχεία που έδειξαν στο 2ο ημίχρονο του τελευταίου τους αγώνα, να είναι προσηλωμένοι τακτικά, να παίξουν με πάθος και αγωνιστικότητα. Με την ομάδα μας να προέρχεται και από εκτός έδρας νίκη-πρόκριση (2-0) στον θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣ Αργολίδας κόντρα στον Ποσειδώνα Διδύμων, την Τετάρτη (15/11). 

Οι ιθύνοντες του συλλόγου μας αναμένουν και από τους φιλάθλους της περιοχής μας να βρεθούν και αυτή την Κυριακή κοντά στην ομάδα μας, βοηθηθώντας τους παίκτες και το προπονητικό τιμ στην προσπάθεια που θα καταβάλλουν, με σεβασμό προς τους αντιπάλους μας. 

Οι παίκτες πραγματοποίησαν, κυρίως, ασκήσεις με μπάλα, ενώ δούλεψαν και στις στατικές φάσεις. Οι Λαλόρ και Πονηρός συνέχισαν τη θεραπεία τους και δεν υπολογίζονται για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. 

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Παναγιώτης Διλμπέρης ανακοίνωσε την αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι. Σ’ αυτή βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Τάσιος, Ζεκιράι, Κουζούνιας, Ζάββος, Ψύχας, Κάλα, Τζιέρης, Δρόσσος, Βιρβίλης, Πορφυρόπουλος, Θαρλίς, Μαμουτάι, Αρσενίδης, Καράι, Διγκόζης, Καραφιλάι, Τριμπόνιας, Κουζής, Φυτόπουλος, Κορακιανίτης.

Φωτορεπορταζ









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates