Social Icons

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου η Ερμιονίδα 2-0 τον Ποσειδώνα στα Δίδυμα.

 Την πρόκριση στη 2η φάση του 1ου ομίλου στο Κύπελλο της ΕΠΣ Αργολίδας κατέκτησε η ΑΕ Ερμιονίδας, καθώς επικράτησε με σκορ 2-0, στο γήπεδο των Διδύμων, του τοπικού Ποσειδώνα, το μεσημέρι της Τετάρτης (15/11). Το παιχνίδι είχε χαρακτήρα νοκ-άουτ και έγινε για την 1η φάση του 1ου ομίλου της διοργάνωσης, με την ομάδα μας να πετυχαίνει από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με σκόρερ τους Αρσενίδη (37’) και Τριμπόνια (63’).

Ο σύλλογός μας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Αργολίδας θα αγωνιστεί εντός έδρας, κόντρα στον Τροιζηνιακό.

Απέναντι σε ομάδα που παίζει στην α’ κατηγορία του νομού, η ΑΕ Ερμιονίδας πίεσε από την αρχή του παιχνιδιού. Η ομάδα μας κατάφερε να βρει δίχτυα στο 37’, όταν ο Αλευράς απέκρουσε την μπάλα, μετά από σέντρα, και ο Αρσενίδης, που... καιροφυλακτούσε, κατάφερε να σκοράρει στην επαναφορά! Στο δεύτερο μέρος, ο Τριμπόνιας ήταν αυτός που σημείωσε το δεύτερο τέρμα, στο 63’, με πολύ όμορφο πλασέ στην απέναντι γωνία.

Το βλέμμα όλων στην ΑΕ Ερμιονίδας είναι, πλέον, στραμμένο στον κυριακάτικο, κρίσιμο αγώνα πρωταθλήματος, απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ευάγγελος Μανούχος, ο οποίος είχε για βοηθούς τους Μακρή Νικόλαο και Τσάμη Μάριο. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Τσίπας (10’) και Αρσενίδης (20’).

Οι συνθέσεις:

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ (Δημήτρης Κούσης): Αλευράς, Μπροδήμας, Μπάρδης (82’ Κοτζαμάνης), Κάλα Κλ., Τσούλι, Οικονομόπουλος, Τρέσα, Προσίλης (67’ Προσίλης), Παπασταύρου, Χρήστος, Τσίπας (82’ Αντουλινάκης).
ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουζούνιας, Κορακιανίτης, Βιρβίλης, Διγκόζης, Τριμπόνιας (85’ Ζάββος), Πορφυρόπουλος, Φυτόπουλος (46’ Ζεκιράι), Αρσενίδης (46’ Κάλα Ι.), Δρόσσος (82’ Έλιοτ), Ψύχας, Τάσιος (46’ Κουζής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates