Social Icons

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Αγώνας διαφήμηση στο Λυγουριό μεταξύ της Κορωνίδας και του Παναργειακού!!

Ένα ακόμα φοβερό παιχνίδι παρακολουθησαν οσοι βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του

λυγουριού απέναντι στην τοπική ομάδα και τον παναργειακο. Οι φιλοξενουμενοι από το πρωτο ημίχρονο διατηρούσαν διαφορά 7-13 ποντων. Οι γηπεδούχοι όμως δεν τα παρατησαν και ενώ έχαναν με 8 π δυο λεπτά πριν την λήξη κατάφεραν να, στείλουν το μάτς στην παραταση στην εκπνοή με λευαπ του πετρη ενώ νωρίτερα οι Λυκοι είχαν 0/2 από την γραμμή της φιλανθρωπίας. Στο εξτρα πενταλεπτο οι ομάδες πηγαιναν ποντο ποντο με την κορωνις να χάνει μεγάλη ευκαιρία να πάρει την νίκη στην εκπνοή όπου αστόχησε σε λευαπ στον αιφνιδιασμό!

Στην νέα παραταση ο Παναργειακος έφτασε στο ροζ φυλλο αγώνα όταν ο Μπουκουρας ευστοχησε στην εκπνοή σε σουτ δυο ποντων 30 δευτερόλεπτα πριν την ληξη. Ακολουθησε χαμένη επίθεση της Κορωνιδας και φάουλ πανω στον Κοκκορη που με δυο εύστοχες βολές διαμόρφωσε το τελικό 70-74.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι είχαν δύο σημαντικές απουσίες του Τάσου Δανεσάκη και του Τάσου Κοντογιαννάοπουλου.

Η ομάδα του Παναργειακού με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τους γηπεδούχους για την εξαιρετική φιλοξενία και τις παρεμβάσεις τους για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα!

❤️

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates