Social Icons

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Α.Ο.Κορωνις Λυγουριού: Γιάννη είμαστε δίπλα σου.

Σε μία σημαντική ανθρώπινη κίνηση που αφορά ένα νέο άνθρωπο φίλο της ομάδας προχώρησε η ομάδα μπάσκετ της Κορωνίδας Λυγουριού. Εχει τοποθετήσει ένα κουτί στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου Λυγουριού όπου θα μαζευτούν χρήματα για τον Γιάννη ένα φίλο της ομάδας της Κορωνίδας 36 ετών ο οποίος την περίοδο του Κορωνοιού έμεινε ανάπηρος στα πόδια του και πρέπει να κάνει ένα χειρουργείο και μετά αποκατάσταση με τα έξοδα να είναι δυσβάστακτα για τους οικείους του . Οπως ενημερωθήκαμε σπό το φιλόξενο Λυγουριό εκτός από την ομάδα και ο δήμος έχει αναλάβει πρωτοβουλία για το συγκεκριμένο  θέμα .
Το συγκεκριμένο κουτί θα βρίσκεται στον χώρο του γυμαστηρίου μέχει στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της Κορωνίδας (02/12) με αντίπαλο τον Οίακα Ναυπλίου . 

Η ανακοίνωση

Ο Α.Ο.Κορωνις θέλει να είναι στο πλευρό του Γιάννη για να ξανά γίνει η ζωή του όπως και πριν και τα όνειρα του να πάρουν το δρόμο τους.....
Γ' αυτό και εμείς τοποθετήσαμε ένα κουτί στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου Λυγουριού και όποιος θέλει μπορεί να συνδράμει στον αγώνα αυτό....
Το κουτί θα παραμείνει στο χώρο αυτό μέχρι και το εντός έδρας παιχνίδι του ανδρικού 02/12/2023 και μετά θα παραδοθεί στους οικείους του.
Ευχαριστούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates