Social Icons

Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Αποχώρησε από τον Τροιζηνιακό ο προπονητής Γιώργος Πάνου.

 Την αποχώρησή του από τον πάγκο του Τροιζηνιακού ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (24/06) ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Πάνου .

Ο 50χρονος τεχνικός σε μακροσκελή ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: 

"Μετά από τρία χρόνια στο τιμόνι της ομάδας του Α.Σ. ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΥ ως πρώτος προπονητής, έφτασε ο καιρός, αυτός ο κύκλος να κλείσει. Ήταν μια πολύ ωραία πορεία με πάρα πολλές συγκινήσεις χαράς.

Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου, από τον μεγαλύτερο έως και τον μικρότερο, για όλα αυτά που καταφέραμε μαζί, πρωταγωνιστώντας τις δύο πρώτες χρονιές, παίζοντας πολύ ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο, κάνοντας πρωταθλητισμό, έχοντας την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση σε όλες τις ΕΠΣ της Ελλάδος αλλά και τους πρώτους σκόρερ της κατηγορίας, αλλά και για την φετινή χρονιά όπου κατά διαστήματα, παρόλα τα πολλά προβλήματα, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί, χωρίς όμως εν τέλει η τελική θέση στην βαθμολογία να μας αφήνει ικανοποιημένους.

Είμαι υπερήφανος και ευγνώμων προς όλα αυτά τα παιδιά για όσα ζήσαμε και κρατήσαμε την ομάδα ψηλά στην ποδοσφαιρική συνείδηση όλων, εντός αλλά και εκτός των ορίων του νομού μας.

Δουλέψαμε πολύ και ορισμένες φορές παραπάνω των δυνάμεων μας, ως ερασιτέχνες και εργαζόμενοι, ωστόσο θεωρώ ότι ανταμείφτηκαν οι κόποι μας και κερδίσαμε το σεβασμό όλων των αντιπάλων ομάδων και όχι μόνο.

Θέλω να πιστεύω πως όλα τα παραπάνω μας έκαναν όλους καλύτερους και πιο γεμάτους ως μέλη της ποδοσφαιρικής αυτής ομάδας, αλλά και ως ανθρώπους.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η ομάδα έχει τις βάσεις που απαιτούνται για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία και αισθάνομαι πλέον ότι αποτελώ και εγώ μέρος της ιστορίας και της οικογένειας του ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΥ, αφού την υπηρέτησα ως ποδοσφαιριστής, ως προπονητής της ακαδημίας στο πρόσφατο παρελθόν και ως προπονητής της πρώτης ομάδας τα 3 τελευταία χρόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη τη Διοίκηση της ομάδας, τον πρόεδρο ΜΟΥΓΙΟ Αναστάσιο, τον Αντιπρόεδρο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Χρήστο, τους γενικούς αρχηγούς ΜΠΑΛΤΑ Ιωάννη και ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ Αναστάσιο καθώς και τους Μαλλιαρό Αλέξη, Σαραντόπουλο Κυριάκο και Τσάκωνα Νίκο, τον φυσικοθεραπευτή μας ΣΟΥΚΑΡΑ Σωτήρη αλλά και τον φροντιστή μας, που από τα πόστα τους, όλο αυτό το διάστημα ήταν κοντά μας και έκαναν όλα τα θέλω μας πραγματικότητα, με κοινό σκοπό το καλό του συλλόγου αλλά και για την αμέριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Γνωρίζετε ότι, δούλεψα ακούραστα και με πολύ ευθύνη και ζήλο απέναντι σας, απέναντι στους ποδοσφαιριστές αλλά και στο κόσμο του Τροιζηνιακού.

Σας ευχαριστώ και πάλι, γιατί πήρα από όλους κάτι που με βοήθησε να γίνω καλύτερος και πιστεύω ότι έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι στην αγωνιστική εξέλιξη του συλλόγου αλλά και στο να γίνουμε άξια μέλη της κοινωνίας.

Εύχομαι σε όλους

καλή επιτυχία

σε προσωπικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο.

Εις το επανιδείν!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates