Social Icons

Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Ερχεται το 4ο Beach Soccer στην Κάπαρη Ερμιόνης.

 Τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στην Αργολίδα έχουν τελειώσει πρίν από δύο μήνες περίπου ...όμως το ποδόσφαιρο για όσους το αγαπούν μεταφέρεται στις όμορφες παραλίες οι οποίες στην Αργολίδα είναι πολλές .

Στην Ερμιονίδα διοργανώνεται από δύο έμπειρους καταξιωμένους  άνθρωπους του ποδοσφαίρου τον  Δημήτρη Κούση και τον  Αργύρη Τζιέρη οι οποίοι έχουν φροντίσει τα τελευταία χρόνια να κρατάνε το ενδειαφέρων των φιλάθλων με την διοργάνωση αγώνων Beach Soccer. Δηλαδή ποδόσφαιρο στην άμμο ,  δίπλα στην θάλασσα. 

Ετσι και φέτος η καρδια των φίλων της μπάλα θα χτυπάει στο γήπεδο Beach Soccer το οποίο βρίσκεται στην Κάπαρι Ερμιόνης για τέταρτη συνεχή χρονιά .

Σημαντικό ότι και φέτος οι διογρανωτές του Τουρνουά στηρίζουν για μία ακόμα φορά το Ειδικό Σχολείο Ερμιονίδας. 

Το πρώτο τουρνουά για ενήλικες  θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Ιουλίου με την νικήτρια ομάδα να απολαμβάνει μία μονοήμερη κρουαζιέρα από τον  χορηγό της διοργάνωσης την εταιρία BLUE VIBES.

Το δεύτερο τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Ιουλίου με αγώνες για παιδιά έως 16 ετών . Και εδώ η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει μία μονοήμερη εκδρομή στις Σπέτσες Χορηγός της εκδρομής είναι το Cafe Aldebaran All day café-bar στις Σπέτσες.

Οσοι ακόμα δεν έχεται δηλώσει συμμετοχή και επιθυμείται να συμμετέχετε καλέστε στο 6945105830 και στο 6985705826 .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates