Social Icons

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Ανανέωσε με τον Ερμής Κιβερίου ο Νίκος Μητροσύλης.

 Προπονητής του Ερμή Κιβερίου και την νέα αγωνιστική χρονιά θα είναι ο Νίκος Μητροσύλης όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (20/06) όπως ανακοίνωσε η "κυανόλευκη" ομάδα.

Η διοίκηση του Ερμής Κιβερίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο προπονητής Νίκος Μητροσύλης συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας για 3η συνεχή χρονιά. Ο Νίκος Μητροσύλης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων μας με τις γνώσεις, την σοβαρότητα και το ήθος του και μετά από δυο πετυχημένες χρονιές καταστρώνει ήδη τα σχέδια του για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον της ομάδας! Κοουτς καλή επιτυχία !!!


Αμέσως με τά την ανακοίνωση της ανανέωσης συνεργασίας με τον Ερμή Κιβερίου ο 63χρονος προπονητής δήλωσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης :


Ευχαριστώ ειλικρινά όλους τους ανθρώπους που αποτελούν την ομάδα του Ερμή Κιβερίου για τη στήριξη, την κατανόηση, την συμπαράσταση και την διάθεση για μια "συνεργασία" που κατατάσσει το Σωματείο στα κορυφαία του Νομού μας. Θα κάνουμε και φέτος όσο πιο σωστά μπορούμε αυτά που πρέπει, ώστε να διατηρήσουμε τον Ερμή ψηλά στην εκτίμηση των φιλάθλων, των ποδοσφαιριστών και των παραγόντων, και ελπίζουμε ότι η βαθμολογική συγκομιδή θα είναι αρκετά καλύτερη από πέρυσι... ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates