Social Icons

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Ερχεται μεταγραφική καταιγίδα στην Ένωση Ερμιονίδας.

 Μπορεί σήμερα  Πέμπτη να άνοιξαν οι ουρανοί στην περιοχή της Ερμιονίδας από την δυνατή νεροποντή , όμως άλλη μία καταιγίδα έρχεται και έχει  άρωμα ποδοσφαιρικό από την Ένωση Ερμιονίδας ,

Είναι θέμα χρόνου από το γραφείο τύπου της ομάδας να ξεκινούν οι δημοσιεύσεις όχι ενός , όχι δύο , όχι τριών αλλά τεσσάρων μεταγραφών οι οποίες θα κάνουν αίσθηση .

Δεν  θέλουμε να αναφέρουμε ονόματα αφού δεσμευόμαστε απέναντι στην ομάδα.

Η πρώτη μεταγραφή αφορά  16χρονο ποδοσφαιριστή (2006)   που προέρχεται από ομάδα της Ερμιονίδας,  είναι εξελίξιμο ταλέντο το οποίο είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σε λίγα χρόνια σκάουτερ  μεγαλύτερων ομάδων .Πιθανότατα θα είναι και η δεύτερη μεταγραφική κίνηση που θα ανακοινωθεί μετά τον Μπέκου.

Η τρίτη χειμερινή μεταγραφή προέρχεται από ομάδα του τέταρτου ομίλου της Γ΄ Εθνικής  . Πρόκειται για 19χρονο χαφ και εξτρέμ ο οποίος πατάει περιοχή και πριν λίγο καιρό σκόραρε εναντίον της Ερμιονίδας σε επίσημο αγώνα.

Η τέταρτη μεταγραφή αφορά 20χρονο βορειοελλαδίτη αμυντικό ο οποίος έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ , έχει αγωνιστεί στις μικτές της ΕΠΣΜ , στις ομάδες Κ-17 και Κ-19 του Ατρόμητου Αθηνών και το τελευταίο εξάμηνο του 2022 αγωνιζόταν στην Γερμανία.

Τέλος αφήσαμε μία μεταγραφή η οποία πραγματικά θα κάνει ΜΠΑΜ αφού πρόκειται για 24χρονο Σέρβο στράικερ , γκολτζή ο οποίος θα ματώσει τα δίχτυα των αντίπαλων εστιών . Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής πατάει το πόδι του για πρώτη φορά στην Ελλάδα .

Σε αναμονή λοιπόν των πρώτων ανακοινώσεων από την ομάδα……….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates