Social Icons

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

"ΜΠΑΜ" με Γιάννη Φερεκίδη η Ενωση Ερμιονίδας.

Ξεκίνησε ο χορός των ανακοινώσεων των μεταγραφών για την ομάδα της Ενωσης Ερμιονίδας

όπως είχαμε προαναγγείλει. 

Μετά τον Λεμάι ο Γιάννης Φερεκίδης είναι η δεύτερη μεταγραφή για τους "κυανοκίτρινους". Ο Γιάννης Φερεκίδης μας έρχεται από τον Αίαντα Γαστούνης και για όσους θυμούνται είναι ο ποδοσφαιριστής που σκόραρε για την ομάδα του Αίαντα στο 1-1 μέσα στο Κρανιδι.

Η ανακοίνωση της Ερμιονίδας.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Φερεκίδη, ο οποίος αγωνιζόταν στον Αίαντα Γαστούνης.

Ο Γιάννης Φερεκίδης γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου του 2003 στον Πύργο Ηλείας. Παίζει στον χώρο της μεσαίας γραμμής, χρησιμοποιώντας και τα δυο του πόδια. Είναι γιος του πρώην σπουδαίου άσου, με καριέρα σε ομάδες της πρώην Α’ Εθνικής κατηγορίας, Αναστάσιου Φερεκίδη.

Ο 19χρονος μέσος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του πατέρα του. Στη συνέχεια έπαιξε στον Ενιπέα Λαντζοΐου, ομάδα στην οποία πήρε τα πρώτα του παιχνίδια σε επίπεδο ανδρών, σε ηλικία μόλις 15 ετών, πριν ακολουθήσει η μετακίνησή του στον Ξενοφώντα, σύλλογο στον οποίο διεύρυνε τις εμπειρίες του.

Την περίοδο 2021-22 φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟ Βάρδας, κάνοντας τις πρώτες του συμμετοχές σε εθνική κατηγορία, πριν ακόμα κλείσει τα 18 του χρόνια, ξεχωρίζοντας με το ταλέντο που διαθέτει. Το προηγούμενο καλοκαίρι, επιλέχθηκε από τον έμπειρο προπονητή Σάκη Τσιώλη για να στελεχώσει το ρόστερ της Καλαμάτας για τη σεζόν 2022-23 και ανακοινώθηκε από την ομάδα της Μεσσηνίας. Με την αποχώρηση του Καρδιτσιώτη τεχνικού από την Καλαμάτα έφυγε από τον σύλλογο και ο Γιάννης Φερεκίδης. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Αίαντα Γαστούνης, ομάδα με την οποία έκανε στο τρέχον πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας πολύ καλές εμφανίσεις στον 4ο όμιλο, σκοράροντας, μάλιστα, στο παιχνίδι (1-1) με την ΑΕ Ερμιονίδας στο Κρανίδι.

Ο νεαρός μέσος τόνισε στο «ermionidafc.gr» για τη μεταγραφή του στον σύλλογό μας και τη νέα πρόκληση στην καριέρα του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας ΑΕ Ερμιονίδας, καθώς πρόκειται για ομάδα με ιστορία και πολύ καλές πορείες στις εθνικές κατηγορίες. Η οργάνωση και ο επαγγελματισμός, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον σύλλογό μας, προσφέρουν σε κάθε ποδοσφαιριστή τις κατάλληλες συνθήκες για την εξέλιξη και την ανάπτυξη του και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Όσον αφορά στον 4ο όμιλο, είναι ένα δύσκολο γκρουπ, καθώς απαρτίζεται από δυνατές και ιστορικές ομάδες. Εμείς, από τη μεριά μας, μέσω της σκληρής δουλειάς στις προπονήσεις και σε συνεργασία με τους προπονητές μας, θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα μας να εκπληρώσει τους στόχους της και να συνεχίζουμε την καλή πορεία.

Όταν αγωνίστηκα στο γήπεδό μας ως αντίπαλός, είδα και διαπίστωσα από κοντά την αγάπη του κόσμου για την ΑΕ Ερμιονίδας. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας να συνεχίσει να λαμβάνει αυτή την στήριξη από τους φιλάθλους της κάθε Κυριακή και οι φίλαθλοί μας να μας προσφέρουν έξτρα δύναμη στην έδρα μας».

Γιάννη Φερεκίδη καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας! Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!

Ο Γιάννης Φερεκίδης υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ΑΕ Ερμιονίδας παρουσία του προέδρου Χρήστου Ντούβα και του Φραντζέσκου Δημαραάκη (μέλος του ΔΣ), από τους οποίους παράλαβε και τη νέα του εμφάνιση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates