Social Icons

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Άνετη νίκη της Κορωνίδας Κοιλάδας με 5 – 0 τον Δρεπανιακό Αστέρα.

Δεν βρήκε….. αντίσταση από τον Δρεπανιακό Αστέρα η Κορωνίδα Κοιλάδας η οποία

φορτσάροντας στο τέλος έφτασε στο επιβλητικό 5-0 προσθέτοντας τρείς πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι της , στο πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν και προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά από την εστία τους  επιθετικούς της Κορωνίδας οι οποίοι ήταν καταιγιστικοί.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα όταν πρώτα ο Μέγας εκτέλεσε πέναλτι και απέκρουσε ο Δρίτσας στην πρώτη περίπτωση και σε άλλη μία φάση ο Ταραντίλης σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Δρίτσα. Πέντε λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου η Κορωνίδα άνοιξε το σκορ όταν ο Α. Οψιμούλης σέντραρε από αριστερά η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή και δεξιά με τον Ελένη να πιάνει ένα εκπληκτικό σουτ πάνω στην κίνηση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Δρίτσα. Στο 52΄ο Παπασταύρου εκτέελσε κόρνερ από δεξιά με την μπάλα να φτάνει στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Ι.Οψιμούλης μέσα από ένα όμιλο παικτών έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 2-0. Στο 77΄ο Αλεξανδρής με ένα κεραυνό έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά συμβολή των δοκαριών του Δρίτσα. Στο 8΄οι φιλοξενούμενοι σε μια από τις λιγοστές επιθέσεις τους κέρδισαν πέναλτι όταν ο Παπασταύρου ανέτρεψε τον Λουμπαρδιά .Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κοκκώνης με τον Κάλα να πέφτει την δεξιά του γωνία και να αποκρούει. Στην αντεπίθεση που έκανε η Κορωνίδα ο Στ. Μπάζος βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 3-0. Στο 87΄λεπτό ο Α.Οψιμούλης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-0 και δύο λεπτά αργότερα ο Κ.Μπάζος σέντραρε από αριστερά και ο Στ.Μπάζος με σούτ έκανε το τελικό 5-0.

Κορωνίς Κοιλάδας(Γ.Κολιατσόπουλος): Καλα, Τσερίκου, (34΄Ελένης), Σαμαράς,(39΄Κ.Μπάζος),  Ι.Οψιμούλης, Μπασιμακόπουλος, Κιοσσές, Παπασταύρου, Μέγας,(65΄Παππάς),  Α.Οψιμούλης, Αλεξανδρής, Ταραντίλης (65΄Στ.Μπάζος).

Δρεπανιακός Αστέρας (Ι.Μανιάτης) :Δρίτσας, Κατσής, Καλλιάνος, Δ.Γκιαούρης, Διαμαντής, Κρακούλι, (85΄Σκούρτι), Λουμπαρδιάς, Ευαγ.Μπουζάλας, Συγρίμης,(72΄Ελευθ.Μπουζάλας),  Κοκκώνης, Μ.Γκιαούρης

 Φωτό











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates