Social Icons

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Πανέτοιμη η Ερμιονίδα ενόψει του τοπικού ντέρμπι με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε την προετοιμασίας της για το παιχνίδι με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (29/01, 15:00) στο δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι παίκτες προπονήθηκαν το πρωί του Σαββάτου (28/01) στο γήπεδο της Ερμιόνης. Το πρόγραμμα περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, ασκήσεις που αφορούν την τακτική και τις «στημένες» φάσεις. Ακολούθησε παρακολούθηση βίντεο με αναλύσεις από το προπονητικό τιμ.

Ο προπονητής μας Θοδωρής Γιακαλής υπογράμμισε:

«Έχουμε την Κυριακή έναν αγώνα με τις δικές του ιδιαιτερότητες. Όλοι στον οργανισμό γνωρίζουμε και έχουμε κατανοήσει αυτές τις ιδιαιτερότητες. Παίζουμε στο σπίτι μας, μπροστά στο κόσμο μας. Δουλέψαμε πολύ, ώστε να κερδίσουνε αυτό τον αγώνα και έτσι να δούμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία...».

Εκτός αποστολής βρίσκεται ο Δημήτρης Κουζής, ο οποίος τραυματίστηκε στην Κω, στο παιχνίδι απέναντι στον ΑΟ Πυλίου και έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αποκατάστασης. Ρυθμούς έχει ανεβάσει ο Γρηγόρης Ιβάνοφ, με στόχο να δυναμώσει το χειρουργημένο του πόδι.

ermionidafc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates