Social Icons

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Ενωση Ερμιονίδας : Αναχώρησε για Μύκονο.

 Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Ερμιόνης ολοκληρώθηκε το Σάββατο (03/12) η προετοιμασία της ΑΕ Ερμιονίδας για το εκτός έδρας παιχνίδι

απέναντι στην ΑΕ Μυκόνου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (04/12, 15:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Μάρκος Στεφανίδης και οι παίκτες πραγματοποόιησαν ασκήσεις με την μπάλα, ενώ δούλεψαν σε θέματα που αφορούν την τακτική και τις «στημένες» φάσεις.

Ο 55χρονος προπονητής υπογράμμισε μετά το τέλος του προγράμματος: «Η ομάδα δούλεψε πολύ όλη την εβδομάδα, στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Θέλουμε και θα προσπαθήσουμε με πίστη στις δυνατότητές μας, να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα που έχουμε από την αρχή του πρωταθλήματος. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα, θα παίξουμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και θα αγωνιστούμε στην έδρα της. Ίσως το ματς να έχει ξεχωριστές ιδιαιτερότητες με δεδομένο ότι μπορεί να χρειαστεί να προσέξουμε και τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν την ώρα του αγώνα».

Εκτός αποστολής για τον αγώνα στη Μύκονο έμειναν οι Νίκος Φουρνάρος, Αντιόλ Μαμουτάι, Μεχμετάι Κλάιντι και Γρηγόρης Ιβάνοφ (συνεχίζει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο χειρουργημένο του πόδι).

Το μεσημέρι (13:30) του Σαββάτου (03/12) η αποστολή της ομάδας μας αναχώρησε για το νησί των Κυκλάδων.

ermionidafc






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates