Social Icons

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Ανετη επικράτηση της Κορωνίδας .Κέρδισε τις Σπέτσες με 2-1

 Πιο άνετα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ η Κορωνίδα επιβλήθηκε με σκορ 2-1 της ομάδας των Σπετσών και ύστερα από την ισοπαλία του Τροιζηνιακού στο Κιβέρι απολαμβάνει την μοναξιά στην κορυφή της βαθμολογίας .

Στο 18΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Γιαννακόπουλου από αριστερά , ο Α.Οψιμούλης με πλασέ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να ανοίξει το σκορ. Στο 55΄ο Α.Οψιμούλης σέντραρε από αριστερά και ο Λαλούσης με πλασέ από το σημείο του πέναλτι έκανε το 2-0. Στην συγκεκριμένη φάση οι ποδοσφαιριστές των Σπετσών διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Τριανταφύλλου ότι η μπάλα είχε βγεί εκτός γραμμής του πλάγιου.Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 85΄μετά από ωραία ενέργεια του Κομπόγιωργα και πλασέ μέσα από την περιοχή .Στο 88΄ η ομάδα των Σπετσών έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπινιάρη (δεύτερη κίτρινη).

Κορωνίδα Κοιλάδας : Κάλα,Παπασταύρου, Σαμαράς (75΄Ελένης), Λάβρενιουκ, Μπασιμακόπουλος, Κιοσσές (75΄Κ.Μπάζος), Γιαννακόπουλος, Λαλούσης, Α.Οψιμούλης (65΄Μέγας), Α.Αλεξανδρής, Ταραντίλης  

Σπέτσες : Μουράτης, Γαλαριώτης (31΄Τσάνας 80΄Πανάγος), , Σκαβάτσος,Μπινιάρης, Βιγκλιάρης, Μπίτρης, Παππάς,Μούχο, Βόι, Κουτσοποδιώτης , Κομπόγιωργας.

Την Τετάρτη (30/11) η ομάδα της Κορωνίδας ταξιδεύει στον Γαλατά για τον αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον Τροιζηνιακό. Η ώρα έναρξης είναι στις 2:30 μμ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates