Social Icons

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Κορωνίδα Κοιλάδας : Τίμησε τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή Αγγελο Ζουμπουλάκη.

 Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή της Μπουμπουλίνας Σπετσών Αγγελο Ζουμπουλάκη τίμησε η Κορωνίδα Κοιλάδας πριν από την έναρξη του αγώνα με την ομάδα των Σπετσών ο οποίος έγινε στα πλαίσια της έβδομης αγωνιστικής της Α1 Αργολίδας .

Στον 32χρονο Σπετσιώτη πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή , απένειμε τιμητική πλακέτα ο Τεχνικός Διευθυντής της Κορωνίδας Κοιλάδας Κώστας Ιωαννίδης,

Λίγα λόγια για την καριέρα του Άγγελου Ζουμπουλάκη

Ο Άγγελος Ζουμπουλάκης γεννήθηκε στις 23 Μαΐου του 1989 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα της Μπουμπουλίνας Σπετσών .

Στην συνέχεια μεταγράφηκε την περίοδο 2007-2008 στον Ατρόμητο Αθηνών και ένα χρόνο αργότερα μετακομίζει στον Ταύρο και την ομάδα του Φωστήρα . Την αγωνιστική περίοδο 2009-2011 η Καλλιθέα η οποία αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική  τον ντύνει στα χρώματά της όπου θα αγωνιστεί σε 29 αγώνες και πετυχαίνοντας ένα γκολ. Το καλοκαίρι του 2010 κατακτά το πρωτάθλημα και ανεβαίνει στην Β΄ Εθνική .Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο Ελ Πάσο μετακομίζει στην Φυλή για λογαριασμό του Θρασύβουλου ομάδα Β΄ Εθνικής με τον οποίο θα αγωνιστεί σε 31 αγώνες πρωταθλήματος . Το καλοκαίρι του 2012 γίνεται το μεγάλο βήμα για τον Άγγελο με την ομάδα της Κέρκυρας η οποία αγωνιζόταν στην Super League να τον εντάσσει στο έμψυχο υλικό της. Με την ομάδα των «Φαιάκων» αγωνίστηκε σε 18 αγώνες .Το καλοκαίρι του 2015 από την Κέρκυρα ταξιδεύει στην Κρήτη για λογαριασμό του Πλατανιά ο οποίος αγωνιζόταν στην Super League   . Στα δύο χρόνια παραμονής του στον Πλατανιά αγωνίστηκε σε 12 αγώνες. Το 2015 επέστρεψε και πάλι στην Κέρκυρα . Το 2016 επιστροφή και πάλι στην Κρήτη και στον Εργοτέλη ο οποίος αγωνιζόταν στην Γ΄ Εθνική . Τελευταίος του τίτλος ήταν το 2019 με την ομάδα του Αιγάλεω όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με 19 συμμετοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates