Social Icons

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Νίκη με ανατροπή για τον Ποσειδώνα Διδύμων

 Την νίκη με σκορ 3-1 κατέκτησε η ομάδα του Ποσειδώνα Διδύμων  απέναντι στην ομάδα του Παναυπλιακού . Η νίκη για τους γηπεδούχους έχει μεγαλύτερη σημασία αφού από το πρώτο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ από το 3΄με ένα γκολ του Ζίου .

Στην επανάληψη «μίλησε» η ψυχή του αρχηγού του Ποσειδώνα  Βαγγέλη Μπροδήμα ο οποίος πέτυχε τρία γκολ και οδήγησε την ομάδα του  στον θρίαμβο . Άξιοι συμπαραστάτες  στην επίθεση ο Χρήστος Κέλλης και ο Φοίβος Τσιπάς  αλλά και όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν .

Μόλις στο 3΄οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με δυνατό σου του Ζίου έξω από την περιοχή . Στο 22΄σουτ του Μπλάτσου η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι . Στο 25΄δυνατό σουτ του Κέλλη έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Πνευματικός. Στο 44΄μπαλιά του Κέλλη στον Τσιπά ο τελευταίος δεν πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα και μπλόκαρε ο Πνευματικός. Στο 52΄ ο Βαγγέλης Μπροδήμας με σουτ στην κλειστή γωνία του Πνευματικού έκανε το 1-1 . Είχε προηγηθεί ωραίος συνδυασμός με τον Κέλλη . Στο 82΄ο Κέλλης κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων . Το εκτέλεσε ο Μπροδήμας και αφού η μπάλα βρήκε στο τείχος ,άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 2-1. Τρία λεπτά αργότερα ο Μπροδήμας ύστερα από ασίστ του Τσιπά ,πλάσαρε τον Πνευματικό για να γίνει το τελικό 3-1. Στο 87΄ο Μπροδήμας έφτασε κοντά στο τέταρτο προσωπικό γκολ όταν ο Τσιπάς σέντραρε και ο αρχηγός των γηπεδούχων σούταρε άουτ . Στο 89΄οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Ζίου με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Αποστόλου να κάνει εκπληκτική απόκρουση στην γωνία του.

Ο διαιτητής Παναγιώτης Καπετάνιος ήταν άριστος.

Ποσειδώνας Διδύμων  : (Δημ.Κούσης ) : Ι.Αποστόλου, Μπροδήμας , Μπάρδης (89΄Τσούλι), Daniel (65΄Στ.Κάλα), Σκαλτσάς, Οικονομόπουλος, Τρέσα, Λαζάρου, Τσιπάς, Κέλλης, Κλ.Κάλα.

Παναυπλαικός (Χαρ.Σταυρόπουλος): Πνευματικός, Μακαρατζής, Κομνηνός, Γατσάκος, Ζίου, Μήτσουλας, Τοπάλλι (59΄Παπαμάρκου), Ευαγ.Φλεβάρης (88΄Σ.Γκολέμης), Χ.Φλεβάρης (66΄Μπεντούλης), Μπλάτσος, Β.Φλεβάρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates