Social Icons

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Η Χορευτική Ομάδα του Δήμου Ερμιονίδας τίμησε τον αείμνηστο Δημήτρη Σφυρή με πλακέτα στην σύζυγό του Ζιζή.(Βίντεο).

 Πριν από την έναρξη των χορευτικών εκδηλώσεων της Παρασκευής η χορευτική ομάδα του δήμου Ερμιονίδας τίμησε με πλακέτα τον αείμνηστο πρώην δήμαρχο Δημήτρη Σφυρή για την προσφορά του . Την απονομή έκανε ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος στην σύζυγό του Ζιζή Σφυρή .
Ο δήμαρχος Ερμιονίδας στην προσφώνησή του ανέφερε : "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να τιμήσουμε και εμείς την προηγούμενη δημοτική αρχή , όμως δυστυχώς όμως ο αείμνηστος δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής δε είναι κοντά μας οπότε θα τιμήσουμε την σύζυγό του κ.Ζιζή Σφυρή.".
Στην συνέχεια το λόγο πήρε η κ.Σφυρή η οποία ανέφερε : "Είναι μεγάλη τιμή για μένα και την οικογένειά μου . Είμαστε από τα πρώτα μέλη αυτής της χορευτικής ομάδας , αφού τα παιδιά μου χόρεψαν εδώ .Επίσης και εγώ υπήρξα μέλος και πιστεύω η ομάδα θα υπάρξει για 20 και άλλα 20 20 και άλλα 20 , δέν ξέρω εάν εγώ υπάρξω  ... αλλά όπως βλέπω ο κύριος Κοντοκάλης έχει προσφέρει και έχει κάνει ένα φυτώριο πολύ μεγάλο και σίγουρα θα ξεπηδήσουν οι επόμενοι χοροδιδάσκαλοι. Ευχαριστούμε πάρα πολύ."

Βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates