Social Icons

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Ο Δήμος Ερμιονίδας τίμησε τον χοροδιδάσκαλο Δημήτρη Κοντοκάλη (Βίντεο).

Μία έκπληξη ετοίμασε ο Δήμος Ερμιονίδας στον χοροδιδάσκαλο της ομάδας Δημήτρη Κοντοκάλη καθώς τον τίμησε για τα είκοσι χρόνια προσφοράς του στην ομάδα.
Πρώτα ξεκίνησε ο δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος με χαιρετισμό του και στο φινάλε της ομιλίας του κοιτάζοντας προς την πλευρά που βρισκόταν ο Δημήτρης Κοντοκάλης ανέφερε : 
"Βέβαια για απόψε έχουμε μία έκπληξη ,Πρωτού ξεκινήσετε αγαπημένε μας δάσκαλε Δημήτρη Κοντοκάλη , ο εμψυχωτής , ο άνθρωπος που όλα αυτά τα χρόνια ήταν αυτός που ενέπνευσε όλα τα μέλη και μαζί με τους συνεργάτες του , τους χορευτές δημιούργησαν αυτή την καταπληκτική εθελοντική ομάδα με τα πολύ σπουδαία επιτεύγματα που αναφέραμε πιο πριν , γι αυτό λοιπόν η δημοτική αρχή θέλει να τον τιμήσει τον Δημήτρη Κοντοκάλη με μία πλακέτα και στο πρόσωπό του όλους τους εθελοντές που συνέδραμαν και συνδράμουν τους χορευτές και τους γονείς που είναι δίπλα στα παιδιά τους."

Ο Δημήτρης Κοντοκάλης εμφανώς συγκινημένος από αυτή την έκπληξη ανέφερε : " Οι εκπλήξεις όταν μας πιάνουν απροετοίμαστους...... γι αυτό και είναι οι εκπλήξεις ... μας δημιουργούν μία συναισθηματική φόρτιση ... αστραπιαία. Ευχαριστώ όλους σας. Και τους δημάρχους που συνεργάστηκα και πάνω απόλα τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους ... Σας ευχαριστώ όλους.".

Βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates