Social Icons

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Παρελθόν από τον Αργοναύτη Νέας Κίου οι Κουλούκης και Βασιλάκος. Ποιοί αναλαμβάνουν.


Παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας μπάσκετ του Αργοναύτη Νέας Κίου αποτελούν από το απόγευμα της Παρασκευής (15/07) το δίδυμο Δημήτρη Κουλούκη και Γιώργου Βασιλάκου . Την θέση του όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Νέας Κίου αναλαμβάνουν ο μέχρι πρότινος προπονητής των αναπτυξιακών τμημάτων της ομάδας Νάσος Μιχαλόπουλος με βοηθό τον Χρήστο Μπούνο .

Η ανακοίνωση λύσης συνεργασίας με Δ.Κουλούκη και Γ.Βασιλάκο

Η ομάδα μας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή της, Δημήτρη Κουλούκη και τον Β' προπονητή Γιώργο Βασιλάκο, το μακροβιότερο δίδυμο προπονητών στην ιστορία μας.
Ένας κύκλος 15 χρόνων εξέλιξης, επιτυχιών, αποτυχιών, χαράς, πίκρας, ενθουσιασμού και όλων των συναισθημάτων που χαρίζει ο αθλητισμός κλείνει.
Τους ευχόμαστε
καλή επιτυχία

στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή και τους ευχαριστούμε απο καρδιάς για όσα μας προσέφεραν. 



Η έναρξη συνεργασίας με Ν.Μιχαλόπουλος και Χ.Μπούνο

Η ομάδα μας ανακοινώνει την πρόσληψη του Νάσου Μιχαλόπουλου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου μας. Ο Ν. Μιχαλόπουλος είναι ήδη προπονητής των αναπτυξιακών τμημάτων της ομάδας μας.

Παράλληλα, όπως ορίζει το νέο πλαίσιο νόμου, ο Νάσος ολοκληρώνει την πολυετή και επιτυχημένη αγωνιστική του δράση και κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.
Το προπονητικό team θα πλαισιώσει ο Χρήστος Μπούνος, ένας ανερχόμενος προπονητής από το Άργος που έχουμε την εκτίμηση οτι θα προφέρει πολλά σε αυτή την "επανεκκίνηση" της λειτουργίας του ανδρικού τμήματος.
Το νέο δίδυμο των προπονητών έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη της διοίκησης της του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates