Social Icons

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Διαιτησία "παρωδία" στο Ερμιονίδα-Σαντορίνη με τον διαιτητή Μπόζνο να μην καταλογίζει τρία πέναλτι στους γηπεδούχους.

 Την ήττα με 3-1 γνώρισε η Ερμιονίδα στην έδρα της από την ομάδα της Σαντορίνης . Παρά τις πολλές απουσίες και ειδικά αυτή του τερματοφύλακα οι γηπεδούχοι εκτός από την ομάδα της Σαντορίνης είχε να αντιμετωπίσει και την εχθρική διαιτησία Μπόζνου από την Αρκαδία .

Η ομάδα όπως προαναφέραμε ξεκίνησε με τον Αργύρη Τζιέρη στην θέση του τερματοφύλακα αφού ο Πονηρός ήταν τραυματίας και ο Στόικος τιμωρημένος από την κόκκινη κάρτα που είχε δεχτεί με τον Χαραυγιακό.

Φάσεις του αγώνα

Στο 4’ σουτ του Μπονέτι μπλόκαρε ο Τζιέρης, ενώ στο 7’ ο Τριμπόνιας… εκτέλεσε, μετά από σέντρα του Διαμαντόπουλου και η μπάλα κόντραρε στον Μπιρμπίλη.

Στο 13’ ο Τρέσα εκτέλεσε φάουλ και ο Μάγκας έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ, έχοντας πηδήξει με τον Βιρβίλη στο πρώτο δοκάρι. Ακολούθησε στο 14’ σουτ του Συρεγγέλα, με τον Τζιέρη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Στο 15’ σημειώθηκε νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους , όταν ο Μηλιώτης πέρασε στον Παπαδόπουλο και αυτός πάσαρε στον Συρεγγέλα, ο οποίος σούταρε και απέκρουσε ο Τζιέρης.

Στο 17΄ κεφαλιά του Μπουρούς  η μπάλα πέρασε άουτ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τρέσα.

Στο 18’ ο Κυπαρίσσης σέντραρε από δεξιά, μετά από ωραία ενέργεια με τον Διαμαντόπουλο και η μπάλα βρήκε στο αριστερό χέρι του Μάγκα, και ο διαιτητής έδειξε… παίζεται!

Στο 20’ έγινε το 1-0 για την Σαντορίνη , όταν ο Μπονέτι σούταρε έξω από την περιοχή, με την μπάλα να αναπηδά δύο φορές στο έδαφος να ξεγελάει τον Τζιέρη και να καταλήγει στα δίχτυα .
Στο 24’ μπλόκαρε ο Ντούνης εκτέλεση φάουλ του Κιοσσέ.

Στο 26’ νέα ανατροπή και πέναλτι που αρνήθηκε ο διαιτητής όταν ο Τριμπόνιας βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο, μετά από μαρκάρισμα (κράτημα) του Μηλιώτη

Στο 32’ φάουλ του Σαμαρά, ο Ντούνης  μπλόκαρε.

Στο 38’, σέντρα του Μηλιώτη από αριστερά ο Συρεγγέλας με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0 .

Στο 45΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να μειώσει όταν ο Κιοσσές με βαθιά μπαλιά από το κέντρο του γηπέδου έβγαλε τον Τριμπόνια τετ α τετ με τον Ντούνη , όμως ο επιθετικός της Ερμιονίδας ολιγώρησε  και ο Ντούνης πρόλαβε και μπλόκαρε.

Στο 48΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να μειώσει όταν ο Κυπαρίσσης με δύσκολο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην ρίζα της δεξιάς δοκού και στην αγκαλιά του Ντούνη.

Στο 60΄λεπτό ο Κυπαρίσσης μπήκε από δεξιά και βρέθηκε στο έδαφος από δυνατό μαρκάρισμα των αμυντικών με τον διαιτητή να κλείνει και πάλι τα μάτια για Τρίτη φορά .

Στο 65΄λεπτό ο Ζγκούρη με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 68΄λεπτό ο Τριμπόνιας ανατράπηκε από τον Ντούνη στην περιοχή και ο διαιτητής επιτέλους έδειξε το σημείο του πέναλτι . Το εκτέλεσε ο Κυπαρίσσης και έκανε το τελικό 1-3.

 Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Τζιέρης, Διαμαντόπουλος, Σαμαράς, Λαντίκας (64’ Αντωνόπουλος), Βιρβίλης, Τουλής (77’ Λαλούσης), Τριμπόνιας, Κυπαρίσσης, Κιοσσές, Τρέσα, Μπουρούς.

ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020 (Νίκος Παντέλης): Ντούνης, Μηλιώτης (77’ Ευαγγελιδάκης), Μπιρμπίλη, Μάγκας, Σιμιτσής, Μπονέτι (62’ Ρουίζ Μιγκέλ), Παπαδόπουλος (90’ Μουστάκης), Ζγκούρη, Συρεγγέλας (90’ Φέκας), Ντρούγκας, Κρέτση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates