Social Icons

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Πρωταθλητής στην Β΄Κατηγορία ο Ο.Φ.Ηλιοκάστρου κέρδισε τον Αριστείωνα με 5-0.

 Την επιστροφή του στην Α2 Αργολίδας πανηγυρίζει από το απόγευμα της Κυριακής η ομάδα του Ο.Φ.Ηλιοκάστρου αφού κέρδισε στο γήπεδο του τον Αριστείωνα Λυγουριού με σκορ 5-0.

Η ομάδα του Ηλιοκάστρου ήταν θέμα χρόνου να επιστρέφει και πάλι στην Α2 κατηγορία αφού πρόκειται για μία οργανωμένη ομάδα η οποία από την αρχή του πρωταθλήματος το είχε βάλει στόχο και με καθημερινές προπονήσεις στις οποίες είχαν παρουσία 24 ποδοσφαιριστές το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο.

Με τον Τάσο Νικεδήμα να πετυχαίνει τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο (20΄40΄43΄) Και από ένα του Σταμάτη Κοροντίνη στο 53΄λεπτό και του Ηλία Τζανή στο 75΄λεπτό οι «μελανόλευκοι» έκαναν περίπατο απέναντι στην ομάδα του Λυγουριού και αύξησαν την διαφορά στους έξι βαθμούς.

Ο.Φ.Ηλιοκάστρου : Τζανής, Μαμουτάι, Κασνέστης, Τζανής, Δαγρές, Σκαλτσάς, Μιχαήλ, (67΄Χρ.Σαλογιάννης), Αποστόλου,(55΄Στ.Σαλογιάννης),  Νικεδήμας, (67΄Κατσάβελας), Δορμπάρης, Κοροντίνης(55΄Φράγκος).

Αριστείων Λυγουριού: Σχίζας, Τσιαλαφός, Ρέκκας, Αναστασόπουλος, Αντωνόπουλος, Γεώργας, Χρ. Οψιμούλης, Παπαιωάννου, Μπέκας, Γ. Οψιμούλης,Ξυπολιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates