Social Icons

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Σούπερ Νίκη με Τριμπόνια η Ερμιονίδα .Κέρδισε εκτός έδρας τον Χαραυγιακό 1-0.

 Σπουδαία νίκη με σκορ 1-0, που τη φέρνει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή στη Γ' Εθνική κατηγορία, πέτυχε η ΑΕ Ερμιονίδας 

στην Ηλιούπολη κόντρα στον ΑΟΗ Χαραυγιακό, που έπαιζε «τελικό» σωτηρίας, για την 18η αγωνιστική στον 5ο όμιλο… 

Η ομάδα μας, μετά τη νέα επιτυχία της, βρέθηκε στο +7 από τη ζώνη υποβιβασμού. Έφτασε στο μεγάλο «διπλό» με γκολ στο τέλος του ματς (90’) του Τριμπόνια, και ενώ στο 72’ έμεινε με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Στόικου, με τον Βιρβίλη να παίζει στο υπόλοιπο του παιχνιδιού ως τερματοφύλακας, όντας ο Πονηρός τραυματίας.

Μέσα στο 2022, ο σύλλογος μας για το πρωτάθλημα σε οκτώ παιχνίδια έχει απολογισμό πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δυο ήττες εκτός έδρας (5-1-2) και έτσι βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 24 πόντους. Έχοντας βγάλει τις προηγούμενες εβδομάδες πρόγραμμα… βουνό με συνεχόμενα ματς. Καταγράφηκαν, παράλληλα, στο ίδιο διάστημα και τρεις νίκες για το Κύπελλο ΕΠΣ Αργολίδας.

Χαραυγιακός και ΑΕ Ερμιονίδας δεν ρίσκαραν πολύ στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας με προσοχή, με πρωταρχικό στόχο να μη βρεθούν πίσω στο σκορ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μετά τα πρώτα 45λεπτά να μην έχουμε σκορ (0-0) στην αναμέτρηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά μετά το 70’, το παιχνίδι είχε περισσότερες συγκινήσεις, με τον Μανώλη Σκύβαλο να κάνει καίριες… επεμβάσεις από τον πάγκο. Στο 72’ οι συνθήκες έγιναν ακόμα πιο δύσκολες για την ομάδα μας, όταν ο Στόικος ανέτρεψε αντίπαλο εκτός περιοχής και είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Ζαχαρόπουλου, αφού ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση της γηπεδούχου. Σ’ αυτό το σημείο ο Βιρβίλης, με τον Πονηρό εκτός, άφησε την άμυνά του και πήρε θέση κάτω από το τέρμα. Στα υπόλοιπα λεπτά οι παίκτες του συλλόγου μας κοίταξαν πρωταρχικά να κρατήσουν το μηδέν πίσω στα υπόλοιπα λεπτά, αλλά έδειχναν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.

Έτσι, στο 90’, ο Αντωνόπουλος, ο οποίος είχε μπει στο ματς στο 81', έκανε πολύ όμορφη ενέργεια, πέρασε τον αντίπαλό του και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Τριμπόνια, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα μας, μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς. Σκορ που έμεινε μέχρι και την ολοκλήρωση του αγώνα, με την ΑΕ Ερμιονίδας να φτάνει στο πολύ σημαντικό «διπλό».

Ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος (συνδ. Αν. Αττικής) είχε για βοηθούς τους Λεωνίδα (συνδ. Τρικάλων) και Καστρινάκη (συνδ. Αν. Αττικής). Για την ομάδα μας με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Τρέσα, Τουλής, Κιοσσές, Τριμπόνιας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Αραμπατζής, Κοζάκης, Γερόλυμος, Βαλιουτής, Μανγκαλατζίου (81' Καλόφωνος), Κάρδαρης, Δραμουντανής (46' Γιαννόπουλος), Κουτσογκίλας, Αναστασόπουλος, Κουτσούμπας, Φέκκας.

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Στόικος, Διαμαντόπουλος, Σαμαράς, Τζιέρης, Βιρβίλης, Κιοσσές, Τουλής (66' Λαλούσης), Τρέσα, Κυπαρίσσης, Μπουρούς (81' Αντωνόπουλος), Τριμπόνιας (90'+2 Χαλούβας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates