Social Icons

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Με τον Θανάση Στάικο πρώτο προπονητή ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Το βάπτισμα του πυρός παίρνει σήμερα το βράδυ ο βοηθός προπονητή του  ΠΑΣ Γιαννινα Θανάσης Στάικος αφού θα είναι αυτός που θα κοουτσάρει την ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα .

Με αρκετά προβλήματα αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι 17 διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, αφού υπήρξαν και προβλήματα τελευταίας στιγμής με τις ιώσεις κλπ. Άλλοι επαγγελματίες δεν υπήρχαν για να συμπληρώσουν τουλάχιστον 18άδα. Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΣ έχει το μικρότερο ρόστερ της κατηγορίας. Εκτός έμειναν οι Σάλιακας (τιμωρημένος), Πίρσμαν (τραυματίας). Λιάσος, Ποζνάνσκι, Καραχάλιος, Αθανασίου, Κύρκος, Καραγιάννης. Επίσης δεν θα είναι ο προπονητής Ηρακλής Μεταξάς και ο γυμναστής Θωμάς Γιαννιτόπουλος. Την ομάδα θα κοουτσάρει ο βοηθός Θανάσης Στάικος.

Στην αποστολή που ταξιδεύει για Θεσσαλονίκη είναι οι Λοντίγκιν, Σούλης, Παντελάκης, Κάργας, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Ρίζος, Ντομίνγκεθ, Στάνκο, Σιόντης, Λώλης, Γκαρντάφσκι, Μπρένερ, Μίνα, Σνάιντερ, Μορέιρα, Περέα.


Ρεπορταζ : ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates