Social Icons

Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Ξεχωριστή βραδιά ενότητας στην κοπή της πίτας της ΑΕ Ερμιονίδας

 Σε μια ιδιαίτερα ζέστη και οικογενειακή ατμόσφαιρα η ΑΕ Ερμιονίδας έκοψε την Παρασκευή (04/03), μετά την προπόνηση την πίτα 

για το 2022 και όλοι έδωσαν υπόσχεση, ώστε η ομάδα μας να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία που έχει από την ημέρα της ιδρύσεως, προσφέροντας και στην – τοπική – κοινωνία μας, λόγω και της λειτουργίας ακαδημιών από τον σύλλογό μας.

Στη σημασία της δημιουργίας γηπέδων και εγκαταστάσεων, στην αξία του αθλητισμού και στο έργο που προσφέρει η ΑΕ Ερμιονίδας εντός και εκτός γηπέδων, στάθηκαν και όσοι πήραν τον λόγο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα «Εν Λευκώ» στην Ερμιόνη και τα δυο φλουριά έπεσαν σε δυο έμπειρους παίκτες της ομάδας μας, τον Γιώργο Στεργίου και τον Γιώργο Κιοσσέ. Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου, Αργύρη Λυμπερόπουλο, ο οποίος καλωσόριζε και όλους τους παρευρισκόμενους.

Εκτός από όλα τα μέλη του συλλόγου μας (προπονητικό τιμ, παίκτες, διοίκηση) το «παρών» έδωσαν, εκτός των άλλων, ο δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Δαμιανός Κουτούβαλης, Γιάννης Τσαμαδός, Λούμη Γιαννικοπούλου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας και περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης, ο περιφερειακός σύμβουλος Αναστάσιος Γανώσης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της ΑΕ Ερμιονίδας Ιωσήφ Μερτύρης, ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Κρανιδίου Νίκος Αντωνίοζας, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Ερμιόνης Γιώργος Μέλλος.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν και φίλοι του συλλόγου μας, ξεχώρισε η παρουσία του πάτερ Πολυχρόνη (εφημέριος στο Πόρτο Χέλι).

«Η κοινή προσπάθεια μας δίνει χαρά και δύναμη για να συνεχίσουμε»

Ο πρόεδρος της ΑΕ Ερμιονίδας Αργύρης Λυμπερόπουλος στάθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους στην ομάδα, αλλά και σ’ αυτούς που είναι αρωγοί στο έργο του συλλόγου. Αναφέρθηκε και στις αλλαγές που θα γίνουν από τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά υπογράμμισε: «Εκ μέρος της διοίκησης, του προπονητικού τιμ και των παικτών της ομάδας, θέλω να καλωσορίσω στη σημερινή εκδήλωση της κοπής της πίτας μας τον δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Γεωργόπουλο, τον πρόεδρο της ΕΠΣ και περιφερειακό σύμβουλο κ. Σιδέρη, τους κ. Κουτούβαλη, Τσαμαδό, Λούμη, τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Γανώση, τον δημοτικό σύμβουλο και πρώην πρόεδρο της ΑΕ Ερμιονίδας κ. Μερτύρη, τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Κρανιδίου κ. Αντωνίοζα και τον αντιπρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Ερμιόνης κ. Μέλλο.

Ευχαριστούμε που είμαστε μαζί μας, αυτό το γεγονός μας δίνει χαρά και δύναμη για να συνεχίσουμε. Όπως γνωρίζετε, η φετινή χρονιά για την ομάδας μας δεν ξεκίνησε καλά. Καταφέραμε, όμως, με μεγάλη προσπάθεια, πρώτα από όλα από τους παίκτες και με τη συμβολή του νέου προπονητή μας να αναστρέψουμε την πορεία προς το καλύτερο και αυτή τη στιγμή μπορούμε να πούμε ότι είμαστε σε μια ικανοποιητική θέση. Δεν έχει ολοκληρωθεί η προσπάθειά μας. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια όλων μας ότι ο στόχος θα επιτευχθεί.

Ο στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία που είμαστε, γνωρίζοντας ότι την επόμενη χρονιά αλλάζουν τα πράγματα, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα είναι πολύ διαφορετικό από ότι είναι φέτος με τέσσερις ομίλους (αντί για επτά) των 18 ομάδων. Θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα, με μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα, με ομάδες από περισσότερους νομούς σε κάθε όμιλο. Η ομάδα μας έχει μια ιστορία και της αξίζει να είναι και του χρόνου στην κατηγορία. Αυτός είναι ο στόχος μας και από τη δική μας πλευρά ως διοίκηση, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, μαζί με τη βοήθειά σας, να τον πετύχουμε.

Να αναφέρω ότι υπάρχουν και συμπολίτες μας οι οποίοι έχουμε δώσει παρά πολλά στην ομάδα, από πολλές θέσεις, είτε με την προσωπική τους εργασία, είτε δίνοντάς μας ως επαγγελματίες πάρα πολλά πράγματα αφιλοκερδώς. Υπάρχουν και αυτοί που μας βοηθούν οικονομικά, ανάλογα με τη δύναμη που έχουν, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια για την οικονομική ενίσχυση που υπήρχε και φέτος ως επίδομα κορονοϊού, το οποίο δόθηκε σε όλα τα σωματεία που παίζουν σε μικρές κατηγορίες. Βοήθησαν και τα χρήματα που δόθηκαν σε ερασιτεχνικά σωματεία, τα οποία είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων 2021 του Υφυπουργείου Αθλητισμού, από τον νέο τρόπο φορολόγησης των κερδών των παικτών του στοιχήματος.

Η βοήθεια όλων δίνει και σε εμάς δύναμη, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας.

Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας».

«Θα είμαστε δίπλα σας, σημαντικός ο αγώνας και λόγω των ακαδημιών»

Ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος αναφέρθηκε στην προσφορά του συλλόγου μας, και μέσω των ακαδημιών, στο κοινωνικό σύνολο, ενώ τόνισε ότι η δημοτική αρχή θα είναι και αυτή αρωγός στο έργο της ομάδας μας ως αθλητικού φορέα της κοινωνίας μας.

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά για το υπόλοιπο της σεζόν. Εμείς ως δημοτική αρχή πρέπει να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της ομάδας, το προπονητικό τιμ, τους ποδοσφαιριστές, που οι περισσότεροι είναι δικά μας παιδιά, καθώς καταφέρατε να αναστρέψετε το κλίμα. Πράγματι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, διότι η ομάδα μας είναι σίγουρο ότι θα επιτύχει τον στόχο της, που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Ως απλός φίλαθλος, θέλω εκ μέρους όλων των δημοτών, να σας ευχαριστήσω για την προσπάθεια, τον μεγάλο αγώνα που κάνετε, παράλληλα και με τη λειτουργία ακαδημιών.

Στον συγκεκριμένο τομέα παράγεται το καλύτερο έργο για τα παιδιά μας, γίνεται σωστή δουλειά και είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα από όλα. Μέσω των φυτωρίων, είναι πολύ σημαντική η διέξοδος που δίνεται στα παιδιά στον αθλητικό, κάτι που έχει πολλά οφέλη.

Εμείς ως δημοτική αρχή είμαστε κοντά στην ομάδα, έχουμε άριστη συνεργασία, προσπαθούμε στο μέγιστο δυνατό, με ό,τι δυνατότητες έχουμε, να λύνουμε θέματα και προβλήματα που υπάρχουν. Την προηγούμενη Τρίτη είχαμε μια συνάντηση και θα κοιτάξουμε να λύσουμε τα θέματα που τέθηκαν. Θα είμαστε δίπλα σας, θα είμαι κοντά στην ομάδα. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά, να έχετε όλοι υγεία και εύχομαι να έχουμε μια πολύ Καλή Χρονιά», υπογράμμισε.

«Συγχαρητήρια στην Ερμιονίδα, στόχος μας η δημιουργία γηπέδων, εγκαταστάσεων, προπονητών και ακαδημιών»

Ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα μας, διότι εδώ και μία δεκαετία αποτελεί σταθερή δύναμη στο αργολικό ποδόσφαιρο και γενικότερα στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας. Επίσης, μίλησε για το έργο της διοίκησης του όπως και της ΕΠΟ.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη διοίκηση, στην ομάδα, στο προπονητικό τιμ, διότι και η φετινή χρονιά είναι δύσκολη, λόγω της πανδημίας και αγωνίζεστε διπλά. Αγωνίζεστε στα γήπεδα, κάνοντας και προπονήσεις, ενώ έχετε να αντιμετωπίσετε και την πανδημία, όπως όλοι μας. Βλέπετε ότι με αγώνα και θυσίες καταφέρνουμε να τερματίσουμε τα πρωταθλήματα. Είχαμε ως ΕΠΣ να τερματίσουμε πρωτάθλημα από τις 14 Μαρτίου του 2020, δηλαδή εδώ και δυο χρόνια. Βασικός σκοπός και στόχος της ΕΠΣ Αργολίδας, όταν αναλάβαμε ως νέα διοίκηση, ήταν η αναβάθμιση του ποδοσφαίρου μας. Προηγουμένως ο δήμαρχος μίλησε για τις ακαδημίες.

Μέσα στην αναβάθμιση των ακαδημιών είναι και η δημιουργία εγκαταστάσεων. Αυτή τη στιγμή με τη βοήθεια της Περιφέρειας, έχουν ολοκληρωθεί οι κερκίδες στα γήπεδα του Πόρτο Χελίου και του Ηλιοκάστρου. Θα φτιαχτούν οι τάπητες στα γήπεδα της Ερμιόνης και του Πόρτο Χελίου, ώστε να προπονούνται και οι ακαδημίες περισσότερες ώρες, αφού οι πλαστικός χλοοτάπητας έχει μικρότερη ταλαιπωρία, σχετικά με τη συντήρηση.

Ό,τι έχουμε υποσχεθεί, γίνεται πραγματικότητα, προχωράμε με τα έργα και στα αποδυτήρια στα γήπεδα της Κοιλάδας και των Διδύμων. Στόχος μας είναι η αναβάθμιση του αθλητισμού, γι’ αυτό τον λόγο δημιουργήσαμε και σχολές προπονητών. Η προπονητική, όπως γνωρίζουν και οι τεχνικοί της ομάδας, οι κ. Σκύβαλος και Γιαννακόπουλος, είναι επιστήμη. Οι προπονητές γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι η εκπαίδευσή τους. Αυτός είναι ο στόχος μας, δημιουργία γηπέδων, εγκαταστάσεων, προπονητών και ακαδημιών, μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πάμε το ποδόσφαιρο μπροστά.

Θέλω να αναφέρω ότι οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν από το χρόνου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, μόνο καλό μπορούν να προσφέρουν. Και το λέω αυτό, όντας και στην Επιτροπή Διοργανώσεων. Είναι καλό, διότι εκτός από το βοήθημα που δίνει η ΓΓΑ, χρήματα που πιστεύω θα γίνουν πιο πολλά στην πορεία, θα μπορέσουμε, ως Ομοσπονδία, να βρούμε και έναν μεγάλο χορηγό για το πρωτάθλημα. Με στόχο την περαιτέρω οικονομική ενίσχυση όλων των ομάδων, κάτι που θα ωφελήσει, αφού θα είναι για το καλό του ποδοσφαίρου. Πόσο θα αντέξουν να χρηματοδοτούν ομάδες μόνο κάποιοι παράγοντες;

Θέλω να συγχαρώ την Ερμιονίδα, διότι εδώ και μία δεκαετία αποτελεί σταθερή δύναμη στο αργολικό ποδόσφαιρο και γενικότερα στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας. Σας εύχομαι επιτυχίες, υγεία και ο στόχος σας θα επιτευχθεί, εσείς παίξτε μπάλα…».

«Αυτή η ομάδα ήταν και θα παραμείνει ενωμένη για τον τόπο μας»

Ο περιφερειακός σύμβουλος Αναστάσιος Γανώσης στάθηκε στη σημασία που έχει για την τοπική κοινωνία μας η δημιουργία και η διατήρηση σε… ζωή της ΑΕ Ερμιονίδας.

«Νιώθω ότι είμαι μέσα στην οικογένειά μου, χαίρομαι ότι ανάμεσά μας είναι πρόσωπα, τα οποία διαχρονικά έχουν αποδείξει την αγάπη τους για να δημιουργηθεί αυτή η ομάδα, για να ενωθούν οι δυο κοινωνίες, η Ερμιόνη και το Κρανίδι. Πάνω σ’ αυτό το αφήγημα έγινε η ομάδα το 2010, μέσα από αυτή την οπτική γωνία καταφέραμε να κάνουμε την Ερμιονίδα μία από τις καλύτερες 60 ομάδες στην Ελλάδα. Το καταφέραμε και διαχρονικά αποδείχτηκε ότι η Ένωση Ερμιονίδας είναι από τις μοναδικές Ενώσεις που παρέμεινε ενωμένη, δε διαλύθηκε, υπάρχουν παρόμοια παραδείγματα σε άλλους τόπους, τα οποία απέτυχαν.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο και συνεργάτη μου, τον περιφερειακό σύμβουλο, Βασίλη Σιδέρη, διότι όταν του είπαμε, το 2018, εγώ και ο Γιώργος Στεργίου ότι ο χλοοτάπητας στο γήπεδο της Ερμιόνης έχει καταστραφεί, κινήθηκε άμεσα και έτσι σε λίγους μήνες θα δούμε να αλλάζει, ώστε να… αποφορτιστούν το γήπεδα Κρανιδίου και Ηλιοκάστρου από τις συνεχείς προπονήσεις. Να ευχαριστήσουμε, μάλιστα, την ομάδα του Ηλιοκάστρου, που μας επιτρέπει να  χρησιμοποιούμε το γήπεδό της.

Εύχομαι στους ποδοσφαιριστές για τον επόμενο χρόνο να είναι μακριά από τραυματισμούς. Καλή δύναμη στη διοίκηση, νομίζω ότι τους στόχους ως ομάδα τους έχουμε επιτύχει, καθώς έχουμε ενώσει τους δυο μεγάλους πόλους της Ερμιονίδας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πάνω από όλους και όλα το σήμα της ομάδας»

Ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της ΑΕ Ερμιονίδας Ιωσήφ Μερτύρης υπογράμμισε το πόσο σημαντικό είναι για όλους ο κοινός στόχος και η λέξη «οικογένεια» στον σύλλογο, ώστε να βαδίζει σε… δρόμο επιτυχιών.

Τόνισε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι σε όλους, πρώτα από όλα υγεία, να βγάλετε το υπόλοιπο της σεζόν χωρίς τραυματισμούς, να είστε γεροί και δυνατοί. Με πολλά παιδιά έχουμε συνεργαστεί στην ομάδα, τότε που πετύχαμε σημαντικά πράγματα και είμαι σίγουρος ότι ο σύλλογος θα φτάσει ξανά σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο. Εμείς, τότε, είχαμε πετύχει κάτι πολύ σημαντικό.

Το σήμα της Ένωσης Ερμιονίδας, άξιζε για όλους περισσότερο από το όνομα και το νούμερο της φανέλας. Αυτό βάλαμε στόχο, ήμασταν σαν μια οικογένεια. Τότε, και εσείς που συνεχίζετε να είστε μέλη της ομάδας, δίνατε πάντα ό,τι καλύτερο. Να ξέρετε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, η διοίκηση κάνει θαύματα για να μπορέσει να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις που έχει απέναντί σας, ώστε και εσείς να είστε 100% μάχιμοι, προκειμένου να βοηθήσετε την ομάδα. Πιστεύω ότι και φέτος η ομάδα θα πραγματοποιήσει τους στόχους της, όπως είναι η παραμονή της και για τα επόμενα χρόνια υπάρχουν οι προοπτικές για κάτι καλό. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική.

Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και στον νέο προπονητή, ο οποίος εκφράζει ένα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, για την πορεία σας μέσα στο 2022, πραγματικά η ομάδα πιστεύω ότι θα πετύχει τους στόχους της. Σας εύχομαι υγεία, να είστε πάντα καλά και να δίνετε πάντα το 100% στο γήπεδο».

«Συνεχίστε να προσφέρετε στους νέους ανθρώπους του τόπου μας»

Ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» και απέστειλε μήνυμα στο οποίο ανέφερε: «Ανειλημμένη υποχρέωση στην Αθήνα δε μου επέτρεψε να παρευρίσκομαι στην αποψινή εκδήλωση. Θέλω, όμως, να σας ευχηθώ καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία στους αθλητές, την προπονητική ομάδα, τη διοίκηση και τους φιλάθλους της Ερμιονίδας με διακρίσεις εντός και εκτός γηπέδων.

Σε περιόδους όπως αυτή που διερχόμαστε, η σημασία και η αξία του αθλητισμού τόσο για τη σωματική και την πνευματική υγεία του ατόμου, όσο και ως ισχυρού παράγοντα που συνέχει τις τοπικές μας κοινωνίες αναδεικνύεται ακόμη πιο εμφατικά.

Συνεχίστε γι’ αυτό να προσφέρετε στους νέους ανθρώπους του τόπου μας την υγεία της άθλησης, της ομαδικότητας και του συναγωνισμού. Είμαι πάντα στο πλευρό σας. Καλή χρονιά με υγεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates