Social Icons

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Ποσιδώνας Διδύμων-Ηρακλής Καρυάς 3-1.

 Τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για την φετινή αγωνιστική περίοδο έδωσε την Κυριακή η ομάδα του Ποσειδώνα στα πλαίσια των αγώνων κατάταξης για τις θέσεις 7-8 με αντίπαλο τον Ηρακλή Καρυάς.

Η ομάδα του Ποσειδώνα παίζοντας το ωραίο ποδόσφαιρο που έχει παρουσιάσει τις τελευταίες αγωνιστικές  πρόσφερε θέαμα  και αποζημίωσε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες .

Στα θετικά της ομάδας του Ποσειδώνα είναι η συμμετοχή πολλών μικρών όπως ο Σεριανάι, ο Τσούλι, ο Αντωνόπουλος οι οποίοι είναι και το μέλλον της ομάδας και σίγουρα την επόμενη αγωνιστική χρονιά θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Ποσειδώνα άνοιξε το σκορ στο 10΄λεπτό με σουτ του Μπροδήμα μέσα από την περιοχή ύστερα από ωραίο συνδυασμό με τον Κέλλη. Με την εκπνοή του ημιχρόνου ο Κάλα με ελεύθερο λάκτισμα  βρήκε τον Κέλλη και αυτός με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του . Στο δεύτερο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Σταθόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1 . Πέντε λεπτά αργότερα και πάλι ο Κέλλης με σουτ έκανε το τελικό 3-1.

Η ρεβάνς του αγώνα ορίστηκε για το Σάββατο 5 Μαρτίου στο γήπεδο Κιβερίου με ώρα έναρξης στις 15:30.

Ποσειδών Διδύμων : Κάλα, Μπροδήμας, Μπάρδης, (65΄Τσούλι), Ε.Προσίλης, Σεριανάι (65΄Ταραγκίνης), Οικονομόπουλος (84΄Α.Κονδύλης), Τρέσα, Λαζάρου, Καράι (75΄Ανδρ.Αντωνόπουλος), Κέλλης, Κλ.Κάλα.

Ηρακλής Καρυάς : Μπέλερης, Μαυρόγιαννης , Μήτσουλας, Καρατζούλης, Δελής , (84΄Σταυρόπουλος), Σταθόπουλος, Πίππας, Παναγιωτόπουλος,(84΄Καμπίτσης),  Σέρρος, Δεδεμπίλης , Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates