Social Icons

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Ενωση Ερμιονίδας -Πανανυφιακός 3-0

 Το 3Χ3 πέτυχε η ΑΕ Ερμιονίδας στον 4ο όμιλο της β’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Αργολίδας, καθώς

την Τετάρτη (02/03) επικράτησε με 3-0 

του Πανανυφιακού στο γήπεδο Διδύμων για την 5η αγωνιστική και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά ως 1η στο γκρουπ.

Στα ημιτελικά του θεσμού, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει, σε διπλούς αγώνες, για το ένα εισιτήριο του μεγάλου τελικού, τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, ο οποίος πήρε την 1η θέση στον 2ο όμιλο της β’ φάσης. Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, ο Παναργειακός (1ος στον 3ο όμιλο) θα παίξει κόντρα στον Αργοναύτη Νέας Κίου (1ος στον 1ο γκρουπ). Ο σύλλογος μας είναι στην 1η θέση στον 4ο όμιλο της β’ φάσης με εννιά βαθμούς, όσους έχει και η Κορωνίδα Κοιλάδας. Η ΑΕ Ερμιονίδας έχει να δώσει ακόμα ένα παιχνίδι στο συγκεκριμένο γκρουπ, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (09/03) κόντρα στα Μέθανα για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα μας στον 4ο όμιλο της β’ φάσης έχει πετύχει άλλες δυο νίκες, εκτός έδρας, κόντρα στον Παναυπλιακό 2017 (4-0) και απέναντι στην Κορωνίδα Κοιλάδας (3-0).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής μας, Μανώλης Σκύβαλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι παίκτες έβγαλαν καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο και έτσι έφτασαν στην επιτυχία.

Το 1-0 για την ομάδα μας πέτυχε ο Αντωνόπουλος με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή στο 34’. Στο 69’ ο Φουρνάρος σημείωσε το 2-0 με άπιαστο σουτ στο πίσω δοκάρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ το 3-0 διαμόρφωσε ο Χαλούβας στο 82’, ενώ προηγήθηκε ωραίος συνδυασμός και τελική πάσα από τον Τριμπόνια. Ο Λαντίκας στο 76’ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, μετά από πολύ ωραίο γυριστό σουτ από το ύψος της περιοχής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαυροκορδόπουλος, ο οποίος είχε για βοηθούς τους Αργύρη και Τσατσούλη, όλοι του συνδέσμου Αργολίδας.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα με τους:

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Στόικος, Διαμαντόπουλος, Μερτύρης, Στεργίου, Ιβάνοφ, Λαλούσης, Τριμπόνιας, Λαντίκας, Χαλούβας, Φουρνάρος, Αντωνόπουλος.

ΠΑΝΑΝΥΦΙΑΚΟΣ: Σερασκέρης, Πουλάς, Καλιαμούτος, Παπαμάρκου Θ., Κωστόπουλος, Θεοδοσίου, Στεργίου, Παπαμάρκου Τ., Δανομάρας, Νικολάου, Μανώλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates