Social Icons

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Ενωση Ερμιονίδας-Ερμής Μελιγούς 0-0.

 Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας της Ερμιονίδας με τον Ερμή Μελιγούς για την 16η αγωνιστική .

Η Ερμιονίδα παρόλη  την κούραση από τους συνεχής αγώνες θα μπορούσε να είχε πάρει τους τρείς βαθμούς αν στις λίγες ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν ήταν πιο ουσιαστική αλλά και στην φάση του 56΄λεπτου όπου ο δεύτερος βοηθός έβγαλε αδικαιολόγητα σε θέση οφσάιντ τον Τσόφλιο.

H ροή του αγώνα

11’ Ο Σαμαράς εκτέλεσε φάουλ από δεξιά , η μπάλα αποκρούστηκε από τους αμυντικούς μέσα στην περιοχή , έφτασε τον Κυπαρίσση έξω στην περιοχή που σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

15΄Δυνατό διαγώνιο σουτ του Μπρούνο από το ύψος της μεγάλης περιοχής απέκρουσε δύσκολα ο Πονηρός

31΄ Κεφαλιά του Βιρβίλη από το δεύτερο δοκάρι η μπάλα άουτ.

37΄ Παράλληλη σέντρα του Σαμαρά από δεξιά στο πρώτο δοκάρι , μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των Αρκάδων.

39΄ Παράλληλη σέντρα από δεξιά του Διαμαντόπουλου ,την τελευταία στιγμή πρόλαβε κσι έδιωξε σε κόρνερ μπροστά από τον Κυπαρίσση ο Σ.Γιαννούσης.

53΄ Σουτ του Τρέσα έξω από την περιοχή , η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιαννούση.

56΄Ο Μπουρούς με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Τσόφλιο έξω από την περιοχή , ο οποίος περιτριγυριζόταν από τους αμυντικούς της Μελιγούς και προς γενική κατάπληξη ο δεύτερος βοηθός ανακάλυψε οφσάιντ ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους.

62΄ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να ανοίξει το σκορ όταν ο Διαμαντόπουλος σέντραρε από δεξιά , κεφαλιά ο Μπορούς

64΄Σέντρα του Μπουρούς από αριστερά η μπάλα στην περιοχή της Μελιγούς , έδιωξαν οι αμυντικοί με την μπάλα να φτάνει στον Τρέσα που σούταρε για να κοντράρει η μπάλα στους αμυντικούς και να φύγει κόρνερ.

71΄Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να ανοίξει το σκορ όταν ο Σαμαράς σέντραρε από αριστερά η μπάλα κτύπησε στο κεφάλι του Σ.Γιαννούση πήρε τροχιά προς τα δίχτυα και την τελευταία στιγμή ο τερματοφύλακας της Μελιγούς έδιωξε σε κόρνερ.

90΄Δυνατό αριστερό σουτ του Σαμαρά έξω από την περιοχή έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο K.Γιαννούσης.

Ερμιονίδα (Μ.Σκύβαλος): Πονηρός, Διαμαντόπουλος,(64΄Τριμπόνιας),  Σαμαράς, Τζιέρης, Βιρβίλης, Κιοσσές,(83΄Αντωνόπουλος), Κυπαρίσσης, Τουλής,(90΄Λαλούσης),  Τσόφλιος,(83΄Λαντίκας),  Τρέσα, Μπουρούς.

Ερμής Μελιγούς (Κ.Καλογιαννίδης) : K.Γιαννούσης, Σ.Γιαννούσης, Μαντάς, Τόμπυ, Γερ.Ράλλιος, Αδάμης, Τσιώλης, Καδάς, Μπρούνο. Χούι. Πολυμενάκος (70΄Ανδριανός).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates