Social Icons

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Νίκη με , 4-0 ο Τροιζηνιακός επί του Ποσειδώνα Πόρου καί άνετα. πρώτος.

 Με το καλύτερο τρόπο «έκλεισε» τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το 2021 αφού κέρδισε στην έδρα του τον Ποσειδώνα Πόρου με 4-0 χάρη σε δύο τέρματα του Σούχλα και από ένα του Χατζόπουλου και Σαλταπίδα .

Ο αγώνας έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω του πολύ κρύου και των δυνατών ανέμων που επικρατούσαν αυτή την περίοδο στην περιοχή .

Οι φάσεις:

Το 1ο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο σουτ των Μητρώκα στο 3' και Σαλταπίδα στο 9' τα οποία πέρασαν ελάχιστα έξω.

Στο 10' μετά από δυνατό σουτ του Μητρώκα η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έξω.

Στο 14' μετά από ωραία συνδυαστική προσπάθεια, ο Σούχλας σέντραρε αλλά η κεφαλιά του Χατζόπουλου από πολύ ευνοϊκή θέση έφυγε ελάχιστα έξω.

Στο 16' μετά από εκπληκτικό χτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή από τον Σούχλα, η μπάλα στο «γάμα» για να γίνει το 1-0.

Στην συνέχεια δύο  καλές φάσεις για τους γηπεδούχους  στο 37' με σουτ του Μπάζε έφυγε ελάχιστα έξω και στο 39' σε σουτ του Χατζόπουλου η μπάλα αποκρούστηκε από τον Καλάντια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 51' ο Τροιζηνιακός λκέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Δρούγκα από τους αμυντικούς το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σούχλας ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Από το λεπτό αυτό  και για 15 λεπτά μέχρι και το 65 λεπτό ο Τροιζηνιακός  πίεσε, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και κατέφερε άλλα δύο γκολ και δύο μεγάλες ευκαιρίες.

Στο 53' το σουτ του Δρούγκα έφυγε ελάχιστα έξω από σέντρα του Μπατζάβαλη.

Στο 56' μετά από ωραίο 1-2 Σούχλα , Χατζόπουλου, του σουτ του τελευταίου αποκρούστηκε από τον Καλάντια..

Στο 57' μετά από κάθετη του Σούχλα στον Σαλταπίδα, αυτός με  ωραίο τελείωμα στη γωνία έκανε το 3-0

Στο 63' μετά από ωραία συνεργασία Σαλταπίδα - Σούχλα, αποδέκτης ο Χατζόπουλος και με προσποίηση "άδειασμα" του αντιπάλου έκανε πλασέ και  4-0.

Στο 65' μετά από κάθετη του Σαλταπίδα στον Δρούγκα, αυτός σε τετ α τετ, δεν πλάσαρε, προτίμησε να κάνει τελείωμα "λόμπα" και η μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 75' ο αντίπαλος είχε οριζόντιο δοκάρι μετά από μακρινό χτύπημα φάουλ με τον Ντάπυ.

 Η διαιτησία του Β.Μανούχου ήταν άριστη.

Τροιζηνιακός : Μουράτης, Μπατζάβαλης (82' Λόλας), Δρούγκας (69' Κατσέλη), Καλύβας, Καπετανκωνσταντής, Μητρώκας (80' Μπουρίκας), Σούχλας, Σταματέλος, Χατζόπουλος (80' Μικρός Ν.), Μπάζε Άνυ, Σαλταπίδας (69' Κορδαλής).

Δεν αγωνίστηκαν οι : Τσιβιλής, Μικρός Γ., Βασιλέρης, Δελαπόρτας, Ανδρέου, Σαραντόπουλος, Βλάχος.

Ποσειδών Πόρου : Καλάντια, Μυσλίμ, Μίνο, Βουτσάς, Πάνου,(74΄Αναγνωστόπουλος),  Dari, Ρούσσος, Καρακίτσος, Στρατηγός, (37΄Μούχο), Στάικος, Κουβάτσος (75΄Σίγκ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates