Social Icons

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Τροιζηνιακός-Αρης Τρίπολης 1-2.

 Μια σπουδαία νίκη σημείωσε το απόγευμα της Κυριακής (19/12) η γυναικεία ομάδα του Άρη Τρίπολης καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να διατηρηθεί μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Για την 5η αγωνιστική κατάφερε να επικρατήσει του επίσης πρωτοπόρου μέχρι το μεταξύ ντέρμπι, Τροιζηνιακού με σκορ 1-2.

Στο α’ ημίχρονο η ομάδα του Άρης Τρίπολης έχοντας την κατοχή της μπάλας προσπάθησε να ελέγξει το ματς και να ψάξει ένα γκολ προς την αντίπαλη εστία, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Στην επανάληψη η αναμέτρηση αποδείχθηκε ισορροπημένη, ωστόσο στο 51’ η Μπεκιράι για την Αρκαδική ομάδα ήταν αυτή που έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της για το 0-1. Οι «γηπεδούχες» αντέδρασαν σχετικά γρήγορα και στο 66’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με την Καράτση.

Το παιχνίδι στο φινάλε φαινόταν ότι θα κρινόταν στη λεπτομέρεια. Ο Τροιζηνιακός στο 81’ είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όταν σε τετ α τετ η μπάλα δεν κατάληξε στα δίχτυα του Άρη Τρίπολης. Κάπως έτσι το ματς οδηγήθηκε στις καθυστερήσεις όταν σε μια γρήγορη επίθεση της Αρκαδικής ομάδας η Μάλλιαρη πρόλαβε την έξοδο της Ρεϊτζίδου, «τσιμπώντας» τη μπάλα και αποφεύγοντας της, με αποτέλεσμα το πλασέ σε κενό τέρμα για το νικητήριο γκολ, εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών για τις «κιτρινόμαυρες» που έφυγαν από τον Γαλατά με μια σπουδαία νίκη!

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό γήπεδο Γαλατά | 19/12/2021 (15:00).
ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γεώργιος Σπήλιος (Κορίνθου).
ΒΟΗΘΟΙ: Κωνσταντίνος Καννέλος (Κορίνθου), Δημήτριος Παπαδημητρίου (Κορίνθου).
ΤΕΡΜΑΤΑ: 66’ Καράτση | 51’ Μπεκιράι, 90’+2’ Μάλλιαρη.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 36’ Παντελάκη, 90’ Μητρώκα | 65’ Μάλλιαρη.
ΑΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Α. Μούγιος): Ρεϊζίδου, Κόλλια, Στρασίκα, Καράτση, Τριμπόνια, Σαμπάνη, Γιαννακόγλου, Παντελάκη, Μητρώκα, Μπουρλόκα.
ΑΡΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Διονύσης Καραγιαννάκης): Μουσάι, Κοκκίνης, Λαμπράκη, Φλώρου, Αναστοπούλου, Χαραλαμποπούλου, Μητροπούλου, Ντούρκοβιτς, Μάλλιαρη, Βλαχάκη, Μπεκιράι.

www.contraepithesi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates