Social Icons

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Με δύο γκολ του Κέλλη και ένα του Μπροδήμα ο Ποσειδώνας Διδύμων κέρδισε τις Σπέτσες 3-0.

Την νίκη με 3-0 πήρε η ομάδα του Ποσειδώνα Διδύμων απέναντι στην ομάδα της Μπουμπουλίνας Σπετσών με σκορ 3-0. Μεγάλοι πρωτεργάτες της σημερινής νίκης ήταν ο Κέλλης με τον Μπροδήμα οι οποίοι έκαναν μεγάλο παιγνίδι . Για πρώτη φορά αγωνίστηκαν και δύο μικροί ο Σεργιανάι με τον Τσούλι οι οποίοι άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις .

Η ομάδα των Σπετσών δημιούργησε την πρώτη φάση του αγώνα όταν στο 25΄λεπτό ο Μπινιάρης με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι άουτ.

Ακολούθησαν δύο κεφαλιές του Κέλλη οι οποίες έφυγαν άουτ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ ελάχιστα λεπτά πριν λήξει το ημίχρονο όταν Τρέσα και Β.Προσίλης συνδυάστηκαν άψογα έξω από την περιοχή των Σπετσών και την κατάλληλη στιγμή πάσαραν στον Κέλλη ο οποίος με ένα κεραυνό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παλιγγίνη ανοίγοντας το σκορ.

Στο 65΄λεπτό κόψιμο του Κέλλη στον Μπροδήμα μέσα στην περιοχή , ο αρχηγός του Ποσειδώνα με πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 75΄λεπτό ωραία κάθετη μπαλιά του Μπροδήμα στον Κέλλη αυτός μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε για να γίνει το τελικό 3-0.

Ποσειδώνας Διδύμων : Αποστόλου , Μπροδήμας, Μπάρδης (10΄λ.τρ. Καράι), Μέλση, Αράπι, (75΄Σεργιανάι), Απ.Οικονομόπουλος, Τρέσα (75΄Τσούλι), Λαζάρου, Β.Προσίλης, (65΄Χ.Ποροσίλης), Κέλλης, Κλ.Κάλα.

Μπουμπουλίνα Σπετσών : Παλιγγίνης, Μπίτρη, Τανούζι (80΄Ούκα),Μπινιάρης, Βιγκλιάρης, Λούμης,(83 Κυρίτση), Παππάς, Μέξης,Τσάνας, Κομπόγιωργας Α.(83΄Κωστής), Καραζούπης (70΄Μαυρόγιαννης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates