Social Icons

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Με ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών η Κορωνίδα Κοιλάδας 0-0 με Αργοναύτη Νέας Κίου αντί για 3-0.

 Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας της Κορωνίδας Κοιλάδας με αντίπαλο την ομάδα του Αργοναύτη Νέας Κίου . Το τελικό σκορ αδικεί τους γηπεδούχους οι οποίοι ήταν πολύ καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο όπου έχασαν  τουλάχιστον τρείς κλασικές  ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ανούσιο με τον Αργοναύτη να έχει μία ελαφρά υπεροχή και τίποτα περισσότερο . Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αργοναύτης είχε ένα φάουλ  του Καπλατζή που έφυγε άουτ και ένα σουτ έξω από την περιοχή του Τσάμη που επίσης  έφυγε άουτ. Μετά το 65΄λεπτό η ομάδα της Κορωνίδας είχε καθολική υπεροχή  μέσα στο γήπεδο και να χάνει την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη. Χαρακτηριστικά ο Ευσταθίου  έβγαλε την μπάλα δύο φορές πάνω από την γραμμή σε πλασέ του Κουτσοποδιώτη και του Μέγα .

Επίσης τρομερή ευκαιρία με τον Αλεξανδρή ο οποίος μόνος του με τον τερματοφύλακα πλάσαρε άουτ ,  κεφαλιά του Γιαννακόπουλου ελάχιστα άουτ , Στο 85΄λεπτό ο Μπασιμακόπουλος  βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε πάνω στον Καλαλά όπως και στο 94΄λεπτό πάλι ο Μπασιμακόπουλος μόνος με τον τερματοφύλακα πλάσαρε άουτ.

Άριστη η διαιτησία του Αθανασόπουλου.

Κορωνίδα Κοιλάδας : Αλευράς, Σχοινάς, Ελένης, (69΄Κοντοβράκης), Zerja, Στάφα, (83΄Μπασιμακόπουλος), Μέγας, Γιαννακόπουλος, Κουτσοποδιώτης, Juvi, Αλεξανδρής, Κυριακόπουλος ( 10΄Λούμης).

Αργοναύτης Νέας Κίου : Καλαλάς, Χαιμάνης ,(82΄ Τσάμης), , Διδασκάλου (69΄Κουριώτης),Μπόμπος, Γατσάκος (56΄Π.Καπλατζής), Τσουρδίνης, Καμπιώτης, Λιάγκρης, Ταραντίλης, Σάκουλης, (56΄Ευσταθίου), Σκαλτσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates