Social Icons

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Εκκωφαντική νίκη του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου επί του Χαραυγιακού με 1-0 με γκολ του Γεωργίου.

Την έκπληξη της αγωνιστικής στον πέμπτο όμιλο έκανε ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου ο οποίος

πέρασε νικηφόρα μέσα από την Ηλιούπολη κερδίζοντας τον Χαραυγιακό με σκορ 1-0.  Με την νίκη αυτή οι "ερυθρόλευκοι" της Νέας Επιδαύρου συγκατοικούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί μετ τον Παναρκαδικό και την Μύκονο .

Σε ένα αγώνα που η ομάδα της Επιδαύρου είχε την πρωτοβουλία και στα δύο ημίχρονα ευτύχησε να φύγει με το τρίποντο της νίκης χαρή σε ένα γκολ βγαλμένο από αγώνα champions league που πέτυχε στο 57΄λεπτό ο Γεωργίου με ένα κεραυνό έξω από την περιοχή που καρφώθηκε στο αριστερό παραθυράκι του Βακερλή.

Από την ομάδα της Επιδαύρου δεν υπάρχουν υστερήσαντες . 

Χαραυγιακός (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Βακερλής, Κάρδαρης, Παρασκευόπουλος, Τσαΐνης, Σουβατζόγλου, Αγγελόπουλος (86' Καλόφωνος), Κοντογιαννόπουλος (46' Κουκοβίνης), Κωτσοβός (58' Κουτσογκίλας), Πλούμης, Κουτσούμπας (71' Γιαννής), Φέκκας (58' Δραμουντανής)

Φοίνικας Ν. Επιδαύρου  (Δημήτρης Κρεμμύδας): Μύρτα, Λέρμας, Σερμάγιας, Τριμπόνιας, Κάπλατζης, Παπαϊωάννου, Χατζηστάμου (34' Μούγιος), Χατζησοφρωνίου, Μπιτζής (78' Μάρκου), Πέτρου (72' Πούτσης), Γεωργίου (78' Θωμάς).

*Ο επόμενος αγώνας για τον Φοίνικα είναι την Κυριακή (21/11) το πρωί στις 11:30 με αντίπαλο την ομάδα της Σαντορίνης  .

*Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των φιλάθλων του Φοίνικα .Περίπου 150 ίσως και παραπάνω εκδρομείς από την Νέα Επίδαυρο βρέθηκαν στην εξέδρα της Ηλιούπολης ενισχύοντας  τους ποδοσφαιριστές της ομάδας .

*Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα ο προπονητής των γηπεδούχων Μαργαρήτης Χατζηαλέξης υπέβαλε την παραίτησή του στην διοίκηση της ομάδας του Χαραυγιακού η οποία και έγινε αποδεκτή. 

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΓΙΩΡΓΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕ 4 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΟΛΩΝΟΥ KRISTOF WARZYCH!!!!! ΙΔΙΑ ΚΙΝΗΣΗ, ΙΔΙΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΣΣΕ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΑΜΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ..... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates