Social Icons

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Αναγέννηση Ιεράπετρας : Χορηγός - χρυσάφι από την μακρινή Ερμιόνη

Μεγάλη χορηγία από την εταιρεία Pallis Lighting και την νέα χρονιά για τα Λιοντάρια. Με μια

μεγάλη κίνηση καρδιάς, με τους δεσμούς μιας χρόνιας φιλίας, τα αδέρφια Πάλλη, για άλλη μια χρονιά εκμηδένισαν την απόσταση Ιεράπετρα - Πελοπόννησο , νιώθοντας τους ξανά κοντά μας. Είναι μια ιδιαίτερη χορηγία , όχι γιατί έρχεται από μακριά, αλλά γιατί συνοδεύεται από αμοιβαία αισθήματα αγάπης, σεβασμού, εκτίμησης, φιλίας. Στο πρόσωπο του Γιάννη Πάλλη , η Αναγέννηση βρήκε ένα σύμμαχο, έναν συμπαραστάτη, έναν συνοδοιπόρο, έναν πολύτιμο συνεργάτη,  έναν φίλο. 

Με την  μεγάλη  τους χορηγία, βάζουν το δικό τους λιθαράκι για την κατάκτηση των στόχων της ομάδας μας  στην Γ΄Εθνική. Η εταιρεία "Pallis Lighting",  δραστηριοποιείται στο χώρο του φωτισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε όλα τα επίπεδα, με κορυφαίες σειρές προϊόντων φωτισμού. 

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον ιδιοκτήτη της εταιρείας κ. Γιάννη Πάλλη, για την άμεση ανταπόκρισή του και την στήριξή του στο σωματείο μας. Με τέτοιες κινήσεις επιβιώνει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Τέτοιες κινήσεις είναι το οξυγόνο κάθε σωματείου.

Η Αναγέννηση αισθάνεται βαθιά ευγνωμοσύνη στην εταιρεία "Pallis Lighting" και εύχεται να σταθεί αντάξια της εμπιστοσύνης της. Η  εταιρεία να έχει ανοδική πορεία και να συνεχίσει να έχει μόνο επιτυχίες στο τομέα που δραστηριοποιείται.

ΠΗΓΗ : anagennisierapetras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates