Social Icons

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Φιλική ήττα ο Φοίνικας στην Επίδαυρο από τον Παναιγιάλειο με 2-0.

 Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Παναιγιάλειος, μία βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Η Αιγιώτικη ομάδα στην «πρόβα τζενεράλε» ενόψει της πρεμιέρας, κέρδισε (2-0) εκτός έδρας τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου (5ο όμιλο) κι άφησε υποσχέσεις για τις επίσημες υποχρεώσεις της. 

Στο πρώτο ημίχρονο οι «μελανόλευκοι» έκαναν κάποια λάθη στην ανάπτυξη και τη σωστή κυκλοφορία της μπάλας, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς όμως να μπορέσουν να γίνουν απειλητικοί. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος την είχε ο Παναιγιάλειος όταν το σουτ του Τοκάμ (12΄) απέκρουσαν οι γηπεδούχοι αμυντικοί λίγο πριν περάσει τη γραμμή. 
Στην επανάληψη η Αιγιώτικη ομάδα εμφανίστηκε σαφώς πιο βελτιωμένη κι έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού κατάφερε να πετύχει δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα, μετά από στημένη φάση. Συγκεκριμένα στο 70΄ ο Τζούνιορ εκτέλεσε φάουλ και ο Χάμζα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 85΄ και πάλι μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζούνιορ ο Ροδόπουλος με προβολή διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Από την άλλη οι γηπεδούχοι, στην επανάληψη, έχουν να επιδείξουν ένα δοκάρι σε σουτ του Μάρκου (72΄).

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ :Μύρτα, Γκουριώτης, Σερμάγιας, Τριμπόνιας, Καπλατζής, Παπαϊωάννου, Χατζησοφρωνίου, Πέτρου, Μπίτζης, Γεωργίου, Χατζηστάμου. 
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Μάρκου, Θωμάς, Λέρμας, Μποζιωνέλος, Λούτσι, Λάλι, Μόγγιος, Βράζιος, Κοκκώνης, Λέρμας, Μαυρογιάννης.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ιωαννίδης (73΄ Βίλλιος), Κουρτελέσης (82΄ Πλατυκώστας), Μακρίδης, Σεμπ. Αφούσσι (55΄ Μπούζντρα), Σπίντζος (71΄ Ροδόπουλος), Αλεξ. Αφούσσι (46΄ Χατζηαντωνίου), Βλαχόπουλος (46΄ Μπόρισιτς), Τοκάμ (67΄ Δαλιάνης), Χάμζα (78΄ Ραπτόπουλος), Λιάτος (55΄ Τζούνιορ), Βαλλιάνος (65΄ Ψωμαράς).
ΠΗΓΗ : aigioallsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates