Social Icons

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Με γκολ των Ν.Λούμη και Π.Μέγα η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε 2-0 τον Ατρόμητο Παναριτίου.

 Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε τον Ατρόμητο Παναριτίου με σκορ 2-0.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ στο 13΄λεπτό  με τον Κ.Μπάζο όταν είδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει στο δοκάρι του Λάσκαρη και στην επαναφορά ο Juvi να σκοράρει με τον διαιτητή Κόλια να ακυρώνει το γκολ ως οφσάιντ.. Ένα λεπτό πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Γιαννακόπουλος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη η Κορωνίδα μπήκε και πάλι δυναμικά μετέφερε το παιγνίδι στην περιοχή του Ατρομήτου και να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες με τους Juvi Γιαννακόπουλο και Μέγα..

Το πολυπόθυτο γκολ ήρθε στο  88΄λεπτό όταν σέντρα του Κουτσοποδιώτη από δεξιά ο Ν.Λούμης με κεφαλιά-ψαράκι στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λάσκαρη ανοίγοντας το σκορ (φωτό).

Δύο λεπτά αργότερα νέα σέντρα του Κοτσοποδιώτη από δεξιά ο Λάσκαρης με το Juvi διεκδίκησαν την μπάλα , αυτή στρώθηκε στον Μέγα που με σουτ έκανε το τελικό 2-0.

Κορωνίδα Κοιλάδας (Γ. Κολιατσόπουλος): Αλευράς, Κ.Μπάζος, ( 56΄Ν.Λούμης),Σχοινάς, ( 90΄Ο.Λούμης), Ζέρια, Μπασιμακόπουλος, Μέγας, Κυριακόπουλος, ( 74΄Κουτσοποδιώτης), Juvi, Αλεξανδρής, Στάφα.

Ατρόμητος Παν. Ναυπλίου : Λάσκαρης, Δ.Μιχαλόπουλος, Πίτρης, Ε.Μιχαλόπουλος, Θ.Γκολέμης, Πουλάς, Θ.Γκολέμης, Panos, Η.Γκολέμης, Σαρακινιώτης . Χρονόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates