Social Icons

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Εκανε τα εύκολα δύσκολα ο Ποσειδώνας Διδύμων απέναντι στον Παναυπλιακό .Κέρδισε με 3-2 αντί για 6-2.

 Έκανε τα εύκολα δύσκολα ο Ποσειδώνας Διδύμων στον αγώνα με τον Παναυπλιακό για την τέταρτη αγωνιστική . Οι γηπεδούχοι χωρίς υπερβολή θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο με τουλάχιστον τέσσερα με πέντε γκολ διαφορά και όμως βρέθηκαν να χάνουν με 2-1.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό όμως οι επιθετικοί των γηπεδούχων κατάφεραν να γυρίσουν τον αγώνα με ένα γκολ που πέτυχε ο Αρ.Κάλα και να πάρουν τους τρείς πολύτιμους βαθμούς αφού οι επόμενες αγωνιστικές είναι πολύ κρίσιμες για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Γκολ με το «καλημέρα» για τους γηπεδούχους όταν ο Μπροδήμας έβγαλε παράλληλη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Καράι με πλασέ άνοιξε το σκορ (φωτό).

Η συνέχεια ήταν καταιγιστική για τον Ποσειδώνα με τον Παναυπλιακό να είναι σε παθητικό ρόλο .

10΄ Σουτ του Καράι από αριστερά έδιωξε δύσκολα ο Μαλεβίτης , η μπάλα έφτασε στον Μπάρδη που σούταρε για να διώξει και πάλι δύσκολα ο Μαλεβίτης με την μπάλα ύστερα από την απόκρουση να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει δεξιά όπου ο Κέλλης με νέο σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

15΄Σέντρα Κέλλη από δεξιά ο Μπροδήμας δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

23΄Δυνατό σουτ του Μπροδήμα μέσα από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα στο αριστερό παραθυράκι του ο Μαλεβίτης.

25’ Παράλληλη σέντρα από δεξιά του Μπροδήμα ο Κέλλης δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα αφού την τελευταία στιγμή ο Μαλεβίτης έδιωξε.

39΄Σουτ του Β.Πρόσίλη από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα ελάχιστα από το αριστερό δοκάρι άουτ.

42΄Παράλληλη σέντρα του Μπροδήμα στον Κέλλη που βγήκε μόνος του με τον Μαλεβίτη και το σουτ που έκανε πήγε στα περιστέρια.

44΄Σοκ για τους γηπεδούχους όταν ο Ζίου με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αποστολου για να γίνει το 1-1.

45΄Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι γηπεδούχοι από το γκολ της ισοφάρισης ο Παναυπλιακός με σουτ του Παπαγεωργόπουλου πήρε κεφάλι στο σκορ με 1-2.

72΄λεπτό Γκολ για τους γηπεδούχους όταν σέντρα του Μπροδήμα από δεξιά ο Κέλλης με πλασέ από το σημείο του πέναλτι

88΄Ο Άγγελος Κάλα με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 3-2 για τους γηπεδούχους.

Ποσειδώνας Διδύμων : Αποστόλου, Μπροδήμας, Μπάρδης, Daniel, Αράπι, Οικονομόπουλος, Τρέσα, Ε.Προσίλης,( 62΄Α.Κάλα),  Καράι, Κέλλης, Κλ.Κάλα (89΄Μέλση).

Παναυπλιακός : Μαλεβίτης, Πιτσιγαυδάκης Εμ,Παπαγεωργόπουλος, Ζίου, Πιτσιγαυδάκης Π., Μακαρατζής, Κομνηνός, Φουρνάρος, Μπεντούλης, Γκολέμης ( 77΄Βουρνάζος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates