Social Icons

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Ιωνικός -ΠΑΣ Γιάννινα με άρωμα Ενωσης Ερμιονίδας. Δημήτρης Σπανός και Θανάσης Στάικος στα σαλόνια της Super League.

 Έχουν περάσει οκτώ χρόνια περίπου όταν ο Δημήτρης Σπανός , ο Θανάσης Στάικος και ο Βασίλης Παλυβός βρισκόντουσαν μαζί στην Ένωση Ερμιονίδας .

Ο Δημήτρης Σπανός  ήταν προπονητής της ομάδας , ο Θανάσης Στάικος αρχηγός και ο Βασίλης Παλυβός γενικός αρχηγός της ομάδας .

Ο Δημήτρης Σπανός είχε έρθει στην ομάδα στις 11 Σεπτεμβρίου 2012 και έφυγε στις  2 Δεκεμβρίου 2013 μετά από μία ήττα από το Πανόπουλο εκτός έδρας.

Μετά από οκτώ χρόνια ο Δημήτρης Σπανός βρίσκεται στο τιμόνι του Ιωνικού Νικαίας καιο Θανάσης Στάικος βοηθός προπονητή στον ΠΑΣ Γιάννινα και οι δύο ομάδες της Super League.

Ο Βασίλης Παλυβός βρέθηκε στο γήπεδο της Νίκαιας όπου   συναντήθηκαν οι δύο ομάδες για την Τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Τελικό σκορ 0-0. Ποιος είναι χαρούμενος από τους δύο προπονητές ; Μάλλον ο Θανάσης Στάικος αφού ήταν βαθμός εκτός έδρας και ο ΠΑΣ Γιάννινα κράτησε  το αήττητο .

Για να ενημερώσουμε ότι η φιλία του Θανάση Στάικου ξεκινάει με τον Δημήτρη Σπανό 20 χρόνια πριν.

Ήταν το 2001  όταν ο Θανάσης Στάικος βρισκόταν στον Βύζα Μεγάρων και τότε ο Δημήτρης Σπανός μετακόμισε στην ομάδα των Μεγάρων από το Λεωνίδιο. Ο Σπανός έπαιζε σέντερ φορ και ο Στάικος πλάγια . Μετά ξανασυναντιώνται της περίοδο 2010-2011 όταν ο Στάικος πήγε στον Παναιγιάλειο και ήταν προπονητής ο Σπανός. Και τέλος την χρονιά στην Ένωση Ερμιονίδας .

Για την φιλία του με τον Δημήτρη Σπανό ο Θανάσης Στάικος μας δήλωσε πριν λίγο: «Εντάξει ήταν ωραίο συναίσθημα...! Ένιωσα συγκίνηση και χαρά καθώς τον είχα προπονητή σε δύο ομάδες αλλά και συμπαίκτη.... Και έχουμε πολύ καλή σχέση.... Αυτές είναι οι ομορφιές του ποδοσφαίρου... Ήταν τιμή μου που είμαστε αντίπαλοι αλλά και ένα παιχνίδι μυαλού καθώς ξέρω πως σκέφτεται και ενεργεί προπονητικά».

Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου και αυτήν θέλουμε να βλέπουμε».

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates